Fenerbahçe'de yaprak dökümü! 11 isimle yollar ayrılacak

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu ikinci tamamlayan Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi 11 futbolcuyla yollarını ayırması bekleniyor.

GİRİŞ 28.05.2024 14:50 GÜNCELLEME 28.05.2024 14:50
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 99 puan toplamasına rağmen sezonu eli boş kapatan Fenerbahçe’de yaprak dökümü…

Sarı lacivertlilerde sözleşmesi sona eren Joshua King ile yollar ayrıldı. Norveçli futbolcu, sarı-lacivertli taraftarlara veda etti. Serdar Dursun’la da yollar ayrılacak. Leonardo Bonucci kariyerini noktaladı, Çağlar da Atletico Madrid’e dönüyor.

DEVAM EDİLMEYECEK İSİMLER

Sözleşmeleri devam etmesine rağmen Ryan Kent, Miha Zajc, Luan Peres ve Serdar Aziz ile de vedalaşılacak. Bunların yanı sıra sözleşmeleri biten Michy Batshuayi ile Mert Hakan Yandaş’ın durumu yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanacak.

TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Ferdi Kadıoğlu ve Sebastian Szymanski’ye gelen tekliflerin değerlendirilmesi, Dzeko’nun da kariyerine Arap yarımadasında devam etmesi bekleniyor.

GERİ DÖNECEK İSİMLER

Kiralık sözleşmelerini tamamlayıp geri dönecek Joao Pedro, Miguel Crespo, Samet Akaydın, Omar Fayed, Emre Mor, Emir Ortakaya, Bartuğ Elmaz, Umut Nayir, Tiago Çukur ve Jin Ho Ho da takımda düşünülmüyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Aksüt 3 ay önce Şikayet Et
    Crespo ve Emre mor dışındakiler hersi gidebilir.
    Cevapla
  • Hahaha 3 ay önce Şikayet Et
    Yandaş ve ismail kartal a teneke bağlayın. Ulan yandaş o kadar da şebeklik yaptı
    Cevapla
  • Salih Tuğra 3 ay önce Şikayet Et
    15 Antrenör, 150 tane futbolcu, aldı aldı gönderdi. Yine aynısını yapacak. Perṣembe'nin geliṣi, Çarşamba'dan belli olur.
    Cevapla
  • Tor 3 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç gitmedik ten sonra hepsi boş
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Onbir futbolcu ha. Takimlar bosuna borç bataginda yüzmüyo
    Cevapla
  • Özer 3 ay önce Şikayet Et
    Ön bir futbolcu diye sayılan King, zays,Serdar Aziz Serdar Dursun,Çağlar,bonucci,peres,kent zaten takıma katkı vermediler.(Çağlar haric) ben gitmelerine hiç bir sakınca yok. Önemli olan takımın omurgası bozulmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle