Aziz Yıldırım'dan dev golcü hamlesi: Anlaştığı iddia edildi

Fenerbahçe Kulübü Başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, bonservisi Chelsea'de bulunan Romelu Lukaku ile anlaşma aşamasında olduğu belirtildi. Belçikalı golcü, Aziz Yıldırım'ın seçimi kazanması durumunda sarı lacivertli formayı giyecek.

GİRİŞ 28.05.2024 10:05 GÜNCELLEME 28.05.2024 10:54
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi yaklaşırken mevcut aday ve eski başkan Aziz Yıldırım, büyük bir transfer harekatı düzenliyor.

Aziz Yıldırım, sarı lacivertlilere bir kez daha başkan seçilmesi durumunda ilk bombayı santrfor bölgesi için patlatacak.

İSTEDİĞİ İSİM LUKAKU

Aziz Yıldırım'ın istediği o isim ise Belçika futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli isimlerden olan Romelu Lukaku olacak.

Aktarılana göre Yıldırım, bonservisi Chelsea'de bulunan Romelu Lukaku ile anlaşma aşamasında.

Belçikalı golcü, Aziz Yıldırım'ın seçimi kazanması durumunda sarı lacivertli formayı giyecek.

LUKAKU'NUN SEZON KARNESİ

Sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren Romelu Lukaku, İtalyan ekibinde forma giydiği 47 maçta 21 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Aziz Yıldırım'ın kadroya yapacağı takviyeler ise Lukaku ile sınırlı kalmayacak.

4 BÖLGEYE TRANSFER

Eski başkanın İngiltere'de bir sağ bek ile görüştüğü, 10 numara, defansif orta saha ve stoper bölgeleri için de görüşmeleri hızla gerçekleştirdiği öğrenildi. [Akşam]

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 63
  • Herhangi biri 3 ay önce Şikayet Et
    Avrupa değil amerika menşeili futbolcular alın avrupa menşeili futbolcular zurnanın zırt dediği yerde hemen bizi satıyorlar en son örnek panatinaikos maçı adamlar siz de baskın oynadığı maçta kaleyi tutan bir şut attılar o da kaleci üzerine, penaltılarda atacağı köşeyi işaret ettiler. Kısaca başarı isteniyorsa bu böyle olmalı!
    Cevapla
  • çağrıbey 3 ay önce Şikayet Et
    fenerbahce ye iki tane çok süratli kanat forveti bir tane şorlot tipi santrfor iki tane çok kaliteli stoper mutlaka alınmalı
    Cevapla
  • Esr1134 3 ay önce Şikayet Et
    Sorun zihniyette istedigin kadar futbolcu al bazı şeyler para ile halledilmiyor
    Cevapla
  • Cimbombom 3 ay önce Şikayet Et
    OO aziz başgan geliyorsa teknik traktörün Morinho olacağını zannedenlere ben söyleyeyim. Aykut Kocaman :)) Hayırlı olsun canlarım.
    Cevapla
  • kaya 3 ay önce Şikayet Et
    Real Madrid'i toptan tranfer etse bu federasyon bu hakemlerle ve bazı malum güçlerle fener şampiyon olamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle