Flaş Aziz Yıldırım sözleri: Alex ve Anelka'dan daha iyileri gelir

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp iddialı açıklamalar yaptı. Kutlualp, Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım ile 3 yıl üst üste şampiyon olacağını öne sürdü.

Flaş Aziz Yıldırım sözleri: Alex ve Anelka'dan daha iyileri gelir
Flaş Aziz Yıldırım sözleri: Alex ve Anelka'dan daha iyileri gelir
GİRİŞ 23.05.2024 09:56 GÜNCELLEME 23.05.2024 09:56
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp düzenlediği organizasyonda önemli açıklamalar yaptı. Kutlualp, Aziz Yıldırım iddiası ortaya attı.

Akşam Gazetesi'nin sorularını yanıtlayan Hakan Bilal Kutlualp, kendisine sürekli Alex de Souza ve Nicolas Anelka transferlerinin sorulduğunu belirtti ve "Bunlar geride kaldı. Artık daha iyileri gelir" ifadelerini kullandı.

6 yıllık başarısız bir tablo olduğunu aktaran Hakan Bilal Kutlualp, "Kim seçimi şampiyonluktan önde tutuyorsa o Fenerbahçeli değildir" dedi.

Aziz Yıldırım'ın adaylığını açıkladıktan sonraki "Derbiyi alırız" sözlerinin camiaya bir hava getirdiğini söyleyen Kutlualp, "Ben de kazanacağız dedim. Derbiyi kazandık, kutlayalım ve Fenerbahçeliler bir araya gelsin istedik" şeklinde konuştu.

HAKAN BİLAL KUTLUALP: "AZİZ YILDIRIM İLE 3 YIL ÜST ÜSTE ŞAMPİYONLUK YAŞARIZ"

Öte yandan Hakan Bilal Kutlualp, Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'la 3 yıl üst üste şampiyonluk yaşayacağını iddia etti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Kadir 3 hafta önce Şikayet Et
    Ben 10 yıldır fetö nün fbye düşman olmasının sebebini soruyorum fbli arkadaşlarıma, hiçbiri birşey söyleyemiyor sadece yuvarlak laflar ediyor. Bir gazeteci olarak 30 senedir fetö yü bilirim fb aleyhinde olumsuz tek beyanını görmedim. Arada bir düşmanlık yok hiç olmadı. Şike davası savunmalarında bile böyle bir sebep bildirilmiyor. Sadece fetö bize kumpas kurdu, sebeb ne? Yok...
    Cevapla
  • Levrock 3 hafta önce Şikayet Et
    sen cocuk musun ? 14 yil gecti hala sebebini ögrenemedin mi ? Fenerbache sadece bir futbol kulübü degil Türkiyenin en büyük SPOR KULÜBÜ ve en büyük sivil toplum örgütlerinden biri, bu bir. Ikincisi, Fenerbahce Cumhuriyetin en büyük savunucularindandir ve Fetö Cumhuriyete ve Atatürke düsman ! Sen ne cahil gazetecisin böyle.
    Cevapla
  • Hakan 3 hafta önce Şikayet Et
    Burada yorum yazan fbli arkadaşlar, şike sürecinden önce fetönun gazete TV vs bir yayınında fb nin aleyhinde herhangi bir haber iddia gördünüz mü? Fetö niye fbye düşman olsun bunun sebebini söyleyin. Yok. Fetö nün tek düşmanı iktidar ve cumhurbaşkanı idi. Bunun. Şike meselesinin içyüzü nedir bilmem ama tek bildiğim fetö nün falan bununla ilgisi yok.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Şikeyi kabul eden ve savunan fetöcüdür.
    Cevapla
  • uquraslan 3 hafta önce Şikayet Et
    yazık fb ye 2 adamın eline kalmış başka adam yok sanki.
    Cevapla
  • 1905 efe 3 hafta önce Şikayet Et
    Türk hakemleri seni şampiyon yapmaz bunu anlayın artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle