Maç sonrası Cengiz Ünder isyanı: Futbolu bırakmış

Futbol yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin Konyaspor beraberliği sonrası Cengiz Ünder'i eleştirdi. Eski futbolcu, "Cengiz Ünder futbolu bırakmış. Kafa olarak da burada değil fizik olarak da..." ifadelerini kullandı.

Maç sonrası Cengiz Ünder isyanı: Futbolu bırakmış
Maç sonrası Cengiz Ünder isyanı: Futbolu bırakmış
GİRİŞ 07.05.2024 11:23 GÜNCELLEME 07.05.2024 11:31
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Eski futbolcu İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçı TRT Spor'da değerlendirdi. Yağcıoğlu, Cengiz Ünder'in performansını eleştirdi.

Fenerbahçe için şampiyonluğun Kaf Dağı'nın arkasında olduğunu belirten Yağcıoğlu, İsmail Kartal'ın Batshuayi tercihinin yanlış olduğunu vurguladı.

Eski futbolcu, "Geçen hafta Batshuayi ile başladın bu hafta Dzeko ile. Derbiyi kazanmıştın. Neden bu maça Batshuayi yedek başlıyor?" dedi.

Yağcıoğlu, maça tek forvetle çıkan İsmail Kartal'ı eleştirirken "Rakip takım küme düşen İstanbulspor'dan sonra en az gol atan takım. Sen bu takıma karşı neden Batshuayi-Dzeko ikilisiyle çıkıyorsun? Nereden geliyor bu 3 orta sahayla çıkma sevdası?" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci dışında iyi diyebileceği bir futbolcunun olmadığını belirten futbol yorumcusu, Cengiz Ünder'i sert sözlerle eleştirdi.

"Cengiz Ünder futbolu bırakmış" diyen Yağcıoğlu, "Serbest vuruş kullanamıyor, oyunun içinde hiç yok. Kafa olarak da burada değil fizik olarak da." diyerek sözlerini noktaladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • yerli ve milli 1 hafta önce Şikayet Et
    Bunu bütün Türkiye gördü ama ne hikmetse ismail bey göremedi
    Cevapla
  • 1 hafta önce Şikayet Et
    Bırakmış değil zaten kapasite o kasardi
    Cevapla
  • İsmail72 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu adamı Marsilya U-16 takımında bile oynatmazdı
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    15 milyon çöpe gitti
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Yeni mi görüyorsunuz adam serbest düşüşte Romaya gittiğinden beri geri gidiyor bide tutup rekor bonservisle transfer ettiniz hakeza Çağlar Söyüncüde aynı Ali koç Fb nin yakasından düşmeden hiçbirşey düzelmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle