İsmail Kartal son 8 derbiyi kaybetmedi

Beşiktaş maçıyla birlikte Fenerbahçe'nin başında 10. derbisine çıkan Teknik Direktör İsmail Kartal, son 8 derbi mücadelesini kaybetmedi.

İsmail Kartal son 8 derbiyi kaybetmedi
İsmail Kartal son 8 derbiyi kaybetmedi
GİRİŞ 27.04.2024 21:35 GÜNCELLEME 27.04.2024 21:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe evinde mücadele ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin Teknik Direktörü İsmail Kartal da bu sezon 3. kez derbiye çıktı. Kartal’ın öğrencileri, sezonun ilk yarısında Dolmabahçe’de oynanan müsabakadan 3-1 galip ayrılırken, sahasında Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı.

Deneyimli çalıştırıcı, Fenerbahçe ile 3 farklı dönemde Beşiktaş ve Galatasaray’a rakip oldu. İsmail Kartal, Beşiktaş’la oynanan 5 lig maçında 4 galibiyet elde ederken, 1 müsabakadan ise beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe yönetiminde Galatasaray’a karşı da 5 maçta takımının başında olan Kartal, bu mücadelelerde 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

İsmail Kartal, takımının başında çıktığı son 8 derbide ise mağlubiyet yaşamadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    bana ne ? şampiyonluk gitti !
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    GS son verecek bu serisine
    Cevapla
  • Angaralı 1 hafta önce Şikayet Et
    8 de dur bakalım
    Cevapla
  • Mardinli 1 hafta önce Şikayet Et
    Galatasaray hariç diğerleri derbicik
    Cevapla