Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Fred zirvesi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, Fredi'i Olympiakos maçında oyundan alması eleştirilere neden olmuştu. İsmail Kartal, Fred ile Samandıra'da özel bir görüşme gerçekleştirdi!

GİRİŞ 21.04.2024 10:51 GÜNCELLEME 21.04.2024 10:59
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Konferans Ligi'nde çeyrek final gibi kritik bir karşılaşmada Olympiakos'a karşı Fred'i oyundan alan İsmail Kartal büyük tepki çekti...

Fred'in yerine giren Zajc bekleneni veremezken Brezilyalı oyuncunun çıkışta hocasına 'Neden çıkarıyorsun?' sorusu ise akıllara kazındı. Yıldız orta sahanın bu duruma anlam verememesi Samandıra'ya kadar uzandı.

İSMAİL KARTAL'IN KAPISINI ÇALDI

Fred, İsmail Kartal ile özel bir görüşme yapmak için hocasının kapısını çaldı. 62 yaşındaki çalıştırıcı, Sambacı'yı sıcak karşılayıp sebeplerini tek tek anlatırken oyuncusunun da gönlünü aldı.

"AMACIM SENİ KORUMAKTI"

"Benim tek amacım seni korumaktı" dediği öğrenilen İsmail Kartal, şu sözlerle de Fred'i kendine getirdi:

"Önümüzde çok kritik maçlar var ve sen de kritik bir sakatlıktan çıktın. Olympiakos maçında sana daha fazla yüklenseydik sakatlığın yeniden ortaya çıkabilirdi. Sana karşı asla bir ön yargım yok ve senin sağlığını düşündüm. Yazılanlara sakın bakma. Kalan 6 haftada senden şampiyonluk performansı bekliyorum ve bu yüzden de sağlıklı kalman için bu hamleyi yaptım."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • ‏KAHRAMAN 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen kimi koruyorsan seneye gidiyor tipkı arda gibi cok korumuştu
    Cevapla
  • Veli 1 hafta önce Şikayet Et
    Zajc ve krunic evlatları için,iki kupadan elenen biri işte.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    misafiride koru ismail hoca
    Cevapla
  • Alexde souza 1 hafta önce Şikayet Et
    Ismail kartal diyenler ne başarısı var onu söyleyin getirdiler başka hocamı yok idi ismail kartal geldi nedir bu sevda anlamadık stajyer vasıfsız hoca ismail kartal fenerbahçeyi çalıştırmaya potansiyeli yok sivasspor maçına bile çıkmamak gerek senle ismail kartal sen hoca değilsin
    Cevapla
  • Alexde souza 1 hafta önce Şikayet Et
    Ismail kartal gitmeli ismail kartal stajyer hoca olduğunun göstergesi budur acilen gitmeli ismail kartal stajyer hoca hatta hoca bile değilsin sen ismail kartal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle