Aykut Kocaman'dan Süper Kupa açıklaması

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa karşılaşması için konuştu.

GİRİŞ 07.04.2024 15:16 GÜNCELLEME 07.04.2024 15:47
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Play Spor'a açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman, "Esas tepki; ligde kalan maçlarını kazanıp, şampiyon olmak. Bu kadar." dedi.

Fenerbahçe'nin, Süper Kupa'da Galatasaray ile oynayacağı maç için de konuşan Kocaman, "Süper Kupa için, ne olursa olsun Galatasaray'ı yenecek gücün var. Çıkıp Galatasaray'ı yenmek ve Süper Kupa'yı müzemize getirmek" sözlerini sarf etti.

59 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe'nin, Konferans Ligi şansı için, "Fenerbahçe, lige başladığı enerjisini yakalarsa, Konferans Ligi'nde final oynamasının uzak olmadığını, ligi kazanmasının uzak olmadığını düşünüyorum. En büyük tepki, Ali Koç'un hemen, direkt olarak gücü futbol takımına yansıtıp, rüzgarı arkalarına alarak, "Galatasaray'ı, Galatasaray stadında yenecek güce sahibiz" diyerek ligi kazanmak. En büyük tepki bu, bugünkü şartlar yapılacak en büyük tepki bu." diye konuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • nuri 3 hafta önce Şikayet Et
    akılları sıra fenerli topçuları kulübü gaza getirip şampiyon olmak için kendilerine göre bir hikaye yazıyorlar, insanlara millete devlete fitne sokarak meydan okuyarak tehdit ederek ,Allah sizi bildiği gibi yapsın ,koçero tez elden futboldan ve bu ülke insanının üzerinden elini çek ailenle birlikte ,zarar veriyorsunuz
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    davut sen tam bi malsin
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    bu sene Fenerbahçe kullandığı kadar hakemlerden hiç kimse kollanmadı kardeşim algı yapıyor Ali Koç her kaybedeceği maçta olmaz penaltılar elini dokunduğun zaman penaltı Fenerbahçe'ye verilmeyen Kırmızı kartlar Fenerbahçe'ye verilmeyen penaltılar En azından Fenerbahçe'ye en az diyorum En az 18 tane haram puan almıştır Ayıptır yazıktır bu Ligi Fener'in kullandığı kadar hiç kimse kullanmamıştır
    Cevapla
  • Malatyalı 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu fırıldak oldukçe ülkede huzur olmaz
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Danışıklı döğüş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle