Toroğlu'dan Fenerbahçeli futbolcuya: Haddini bil, ukalalık yapma!

Adana Demirspor karşısında yaptığı hatanın ardından takımına gol yediren İrfan Can Eğribayat'a Erman Toroğlu'ndan eleştiri geldi.

GİRİŞ 04.04.2024 11:13 GÜNCELLEME 04.04.2024 11:14
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor'u 4-2 mağlup etti. İlk yarıda yaptığı hatanın ardından takımına gol yediren İrfan Can Eğribayat, tepkileri çekmişti. Mücadelenin devre arasında usta isim Erman Toroğlu bomba ifadeler kullandı.

İRFAN CAN EĞRİBAYAT, LİGDE 3. KEZ 11'DE

Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki kalecisi İrfan Can Eğribayat, Adana Demirspor ile oynanan maça 11'de başladı. Son olarak 14 Mart'taki Union Saint-Gilloise mücadelesinde sarı-lacivertlilerin kalesini koruyan İrfan Can, bu sezon 3. kez 11'de yer aldı.

Eğribayat, bu sezon 5'i Süper Lig, UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri ve grup aşamasında 7 ve Türkiye Kupası'nda da 3 maçta görev aldı.



HATALI GOL YEDİ

Fenerbahçe'nin kalecisi İrfan Can Eğribayat, Adana Demirspor karşılaşmasında büyük bir hataya imza attı.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan İrfan Can, 25. dakikada gelen topta sağ kanattaki Djiku'yu düşündü. İrfan Can'ın bu topu Balotelli'de kaldı. İtalyan futbolcu, topu ağlara gönderdi.


TOROĞLU'DAN SERT SÖZLER!

Devre arasında A Spor ekranlarına çıkan usta isim Erman Toroğlu, İrfan Can Eğribayat hakkında şu ifadelere imza attı:

"Bu kalecinin, bu ukalalığını Göztepe dahil en az 8-10 kez gördüm. Haddini bil, yapma. Bir yaptın, iki yaptın, üç yapma. Ukalalık yapma. Futbol ukalalığı kaldırmaz. Belki de bu golle Fenerbahçe şampiyonluktan olabilir. İkinci yarıda ne olacağı belli değil."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 27
  • Cafer tayyar 3 hafta önce Şikayet Et
    Derman hoca haklı göztepe bu adamı boşuna apar topar göndermedi....
    Cevapla
  • Ttt 3 hafta önce Şikayet Et
    Erman i kim takar ya
    Cevapla
  • İbrahim Avcı 3 hafta önce Şikayet Et
    Erman Toroğlu,yalakaların dışında seni seven bir kişi bulamazsın.Asıl sen kimsin milleti germe gererler sonra senide dikkat et kendine
    Cevapla
  • diyarbakir 4 hafta önce Şikayet Et
    teknik ekibimiz malesef zayif ve hatta saglik ekibimizde bu kadar sakat ve bu kalecideki laubali tavir bunu gosteriyor bu sekilde malesef olmaz futbol hata oyunudur fakat goz gore gore ayni hata yapiliyorsa burda bir yanlislik var demektir
    Cevapla
  • MERSİNLİ 4 hafta önce Şikayet Et
    sEN HAKEMKEN DAHAMI İYİYDİN ÇIKMIŞSIN AHKAM KESİYORSUN BU HAKENLİĞİ SEN VE AHMET TEN BAŞKA BİLEN YOK SİZ HAKEMKEN DAHİ ARTİSTİNİZ HERKESE HER KELİMEYİ KONUŞAMAZSINIZ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle