Merak ediliyordu! Fenerbahçe Süper Kupa kararını açıkladı

Fenerbahçe, 7 Nisan'da oynanması planlanan Süper Kupa finaline U19 takımını götürme kararı aldı.

Merak ediliyordu! Fenerbahçe Süper Kupa kararını açıkladı
Merak ediliyordu! Fenerbahçe Süper Kupa kararını açıkladı
GİRİŞ 03.04.2024 19:22 GÜNCELLEME 03.04.2024 20:18
Bu Habere 274 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, 7 Nisan'da oynanması planlanan Süper Kupa finaline U19 takımını götürme kararı aldı.

Fenerbahçe İkinci Başkanı Erol Bilecik tarafından yapılan açıklamada, Şanlıurfa'ya U19 takımının götürüleceği ifade edildi.



Fenerbahçe İkinci Başkanı Erol Bilecik'in açıklamaları şu şekilde:

"Dün tarihi bir gün yaşadık. Yaklaşık 24 binin üzerinde katılım oldu. Muazzam kalabalıklar oldu. Genel olarak oy birliğiyle kabul edilen 4 madde vardı. Bu 4 maddenin koşulları vardı. Fenerbahçe'nin ortaya koymuş olduğu bütünlüğün, birliğin görülmesi güzeldir. Alınan 4 kararı 14.00 itibariyle yaptığımız toplantıda karar aldık. Kendi yol haritamızı çıkardık. Aldığımız karar maçlara çıkmamak değil.
Süper Kupa'ya U19 takımımızla gideceğiz."

"U19 TAKIMIYLA URFA'YA GİTME KARARI ALDIK"

"15.35'te TFF'ye yazı gönderdik. Süper Kupa'yı ileri bir tarihe erteleyecekseniz ve yabancı hakem atayacaksanız bize bildirin dedik. Bu çürümenin resmi ortaya çıktı. Kararımız U19 takımıyla Urfa'ya gitme kararı aldık. Yarına kadar bir değişiklik olmazsa hazırlıklarımız bu şekilde olacak. Taraftarımız bize güvensin. İyi bir akıl koyarak Urfa'ya gidiyoruz. Taraftarımızın kendini kötü hissettirecek bir konum olmayacak.

"Taraftarımızın maça gitmesi için hazırlık yapmasına gerek yok. Aynı gün uçakla döneceğiz. Urfa kentine bir mesajımız var: Orada bir rekabeti sergileyen müthiş atmosferden affımızı isteyeceğiz. Boynumuzun borcu olsun sezon bitince ya da uygun bir zamanda Urfalılara Fenerbahçe A Takımı'nı seyrettireceğiz."


"Fenerbahçe, Olympiakos'la 11 Nisan'da karşılaşacak. Ülke puanı için çok önemli. Arkadaşlarımız gerekli planları yaptı. Çok rahat olsunlar. U19 için de tarihi fırsat. Mevcut dönem mayıs sonu itibariyle bitecek. Yeni bir kurul kurulacak. Türkiye Kupası'ndan affınızı isteyen bir çalışma içine gireceğiz."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 274
  • sağduyu 4 hafta önce Şikayet Et
    Takımı sahada değilde saha dışında baba parasıyla şampiyon yapmaya çalışan ve Federasyonu Ali babanın çiftliğine dönderen Ali Koç, sokakları ve kitleleri kışkırtarak Gezi benzeri ayaklanmaların fitilini ateşliyor. Bunların sergiledikleri şeylerin futbolla alakası yok. Futbolu kullanarak hükümete aleyhtarlık meyli uyandırıyor. Bu yalı çocuğunun yaptıklarına karşı devlet biran önce önlemi
    Cevapla
  • ABDÜLHAMİT HAN 4 hafta önce Şikayet Et
    FENEVİN tarihine bi kara hemde kas kara bi durum nasıl bi rezillik çıksın lar galatasaray da atsın atabilidiğin kadar ne dir ya nasıl bi kulup bu tff neden bi laf etmiyon
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    bu ulkede ic huzuru bozmak icin cabalayan iki kurum var sitasette chp sporda fb her fursata kargasa kaos cikarma derdindeler...
    Cevapla
  • haydi 4 hafta önce Şikayet Et
    Sahadan kaçana 12-0 derler bizim mahallede, bu kadar yüreksiz ki yorulur takım diye maça çıkmıyor, neymiş yabancı hakem istiyormuş, ligde yabancı hakem mi var da devam ediyorsun, ayrıca 37. haftada Galatasaray maçına da yabancı hakem verilmezse çıkmayacak mısın?
    Cevapla
  • FBGSBJKTS 4 hafta önce Şikayet Et
    U19 FB TAKIMINI GS YENEMEZ AÇIK NEEETTTTT U19 FB ÇoOOOKKK GÜÇLÜ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle