Fenerbahçe Yönetimi, Genel Kurul'dan yetki aldı

Fenerbahçe Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısında yapılan oylama sonucu, aşağıdaki maddeler için yönetim kuruluna tam yetki verilmesi kararlaştırıldı.

GİRİŞ 02.04.2024 22:05 GÜNCELLEME 02.04.2024 22:31
Bu Habere 217 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında mevcut yönetim kuruluna görev süresinin sonuna kadar 4 madde konusunda yetki verildi.

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen genel kurul toplantısına gerekli çoğunluk olan 22 bin 588'in üzerinde sarı-lacivertli üye katılım sağladı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında meydana gelen olaylar ve son dönemde Türk futbolunda yaşananlara istinaden alınabilecek aksiyonlar için üyelerden yetki istendi. İstenen yetkiler oy birliği ile kabul edildi.

Verilen yetkiler şu şekilde:

1 - Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde 2023 Süper Kupa müsabakasına çıkmamak veya 2023 Süper Kupa müsabakasına U19 takımıyla katılmak

2 - Önümüzdeki sezondan itibaren iki sezon Türkiye Kupası'na katılmamak veya önümüzdeki 2 sezon U19 takımıyla katılmak

3 - Türkiye'de futbol faaliyetleriyle ilgili kararlardan bağımsız olarak yurt dışı yapılanması hususlarında gerekli yol haritasını belirlemek ve hayata geçirmek

4- Futbol paydaşları dışında yapılan müdahaleler ile Türk futbolunun geldiği ve sürdürülemez nokta itibarıyla UEFA ve FIFA'nın ilgili kurullarına gerekli aksiyonların alınması için başvuruda bulunmak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 217
  • Halil 4 hafta önce Şikayet Et
    Şovmen koş ali..!!! Nerde kaldı ligden çekilme…!!!
    Cevapla
  • Maraşlı 4 hafta önce Şikayet Et
    Yani konuştuklarınızı yada attığınız palavraların altında kaldınız. O kadar konuştunuz. Laf söylediniz. Takımı ligden çekecek cesaret hangimizde var. Basiretsiz herifler.
    Cevapla
  • Erdal 4 hafta önce Şikayet Et
    Tam yetki aldın hadi düşürde görelim KOÇUM
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    şampiyon olduk olduk olamazsak çekildik deriz
    Cevapla
  • ahmet eren 4 hafta önce Şikayet Et
    u 19la çık tarihi fark ye. tarih skoru yazar. hangi takımla çıktığını değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle