Fenerbahçe'de unutulan isim Peres'le yol ayrımı!

Fenerbahçe'de yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından beklentilerin altında kalan Brezilyalı savunmacı Luan Peres'le yollar ayrılıyor.

GİRİŞ 01.04.2024 13:19 GÜNCELLEME 01.04.2024 13:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

Sarı lacivertli yönetim, lige verilen arada gözünü transfer çalışmalarına çevirmişti. Kurmaylar yeni sezonda hem gelecek hem de gidecek isimlerle ilgili çalışma başlatmıştı.

Bu doğrultuda Kanarya'da birçok oyuncu hakkında önemli karar alındı. Fenerbahçe'de sezonun bitmesinin ardından gündem yaratacak ayrılıkların yaşanması bekleniyor.

Sarı lacivertlilerde yeni sezonda takımda yer almayacak ilk oyuncu ise belli oldu. Fenerbahçe'nin geçen sezon başında Marsilya'dan 5 milyon 230 bin Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Luan Peres ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Beklentilerin uzağında kalıp bir de sakatlık yaşayan 29 yaşındaki stoperle sezon sonunda yollar ayrılıyor. Brezilya'dan talipleri olan Sambacı futbolcuya bonservisinin verileceği öğrenildi. Luan Peres'in Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar kontratı bulunuyordu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • erol 5 ay önce Şikayet Et
    defolup gidinde lig temizlensin haydi 2.lige rezil avmcıler
    Cevapla
  • hızıroğlu 5 ay önce Şikayet Et
    Minicik bir kazık daha
    Cevapla
  • olay 5 ay önce Şikayet Et
    hepiniz 2liğe yallah
    Cevapla
  • paget 5 ay önce Şikayet Et
    ne yattın be arkadaş
    Cevapla
  • Levrock 5 ay önce Şikayet Et
    Bu adama cok yazik oldu. Kalcasini direge carparak böyle agir nasil sakatlanir insan hala anlamis degilim.
    Cevapla