Igor Tudor, Fenerbahçeli futbolcuyu istedi!

Fenerbahçe'nin zorunlu satın alma opsiyonuyla Milan’dan kiraladığı Rade Krunic’e Tudor'un takımı Lazio talip odu.

Igor Tudor, Fenerbahçeli futbolcuyu istedi!
Igor Tudor, Fenerbahçeli futbolcuyu istedi!
GİRİŞ 01.04.2024 11:44 GÜNCELLEME 01.04.2024 11:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ocak ayındaki ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin Milan'dan zorunlu satın alma opsiyonu ile birlikte kiraladığı Rade Krunic için önemli bir gelişme yaşandı. Krunic'e İtalyan kulübü Lazio'nun talip olduğu öğrenildi. Sırp asıllı Bosna Hersekli futbolcunun Lazio'ya satışı gerçekleşirse Fenerbahçe, Lazio'ya 4.6 milyon Euro bonservis bedeli ödemekten de kurtulacak. Bir dönem Galatasaray'ın teknik direktörlüğünü yapan Tudor'un Lazio'nun başına geçmesinin ardından Hırvat teknik adam, yönetime gelecek sezon için istediği futbolcuların listesini verdiği ve bu listede Krunic'in olduğu da bildirildi.



SKORA KATKI SAĞLAYAMADI

Fenerbahçe'de 9'u ilk 11'de olmak üzere toplam 13 resmi maça çıkan ve 776 dakika süre alan Rade Krunic bu karşılaşmalarda gol ve asist yapmadı. 30 yaşında ve 1.84 boyunda olan Krunic, ön liberonun dışında merkez orta sahada da görev yapabiliyor. 33 kez Bosna Hersek Milli takım formasını da giyen Krunic'in en çok eleştiri aldığı konular hiç risk almaması ve ikili mücadelelerde pozisyonuna göre fazla sert olmamasıydı.

9'U ilk 11'de olmak üzere 13 maçta Fenerbahçe formasını terleten Rade Krunic skor katkısı yapamazken ortaya koyduğu performansla beklentileri karşılayamadı. Ön libero ve merkez orta sahada görev yapan Rade Krunic mlevkisine gökre yetirli sertliğe sahip olmamakla da eleştiriliyor.

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Reşo ağa 1 ay önce Şikayet Et
    postalayım biletini de fb alsın
    Cevapla
  • Hakans 1 ay önce Şikayet Et
    Hemen...hemen verin...Nimet bu nimet.. Gelmez bidaha böyle fırsat.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Gitmesi herkesin yararına olur...
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Hemen verin gitsin...
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Hemen ver ismayill sesini cikarma
    Cevapla