Süper Lig ekiplerinden Ali Koç'a destek

Süper Lig kulüplerinin pek çoğu Kulüpler Birliği Vakfı’nın başkanlığından istifa ettiğini duyuran Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un devam etmesini talep ediyor.

Süper Lig ekiplerinden Ali Koç'a destek
Süper Lig ekiplerinden Ali Koç'a destek
GİRİŞ 28.03.2024 15:59 GÜNCELLEME 28.03.2024 15:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı karşılaşmanın ardından Fenerbahçe TV’de yaptığı açıklama ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı’ndan istifa ettiğini duyuran Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Süper Lig kulüplerinden devam etmesi yönünde çağrı geldi. İstifa kararının ardından yarın ilk kez bir araya gelecek vakıfta kulüplerin büyük çoğunluğunun Ali Koç’un devam etmesi yönünde görüş bildirdiği belirtildi.

DEVAM ETMESİ İSTENECEK

Yarınki toplantıda yeni başkanın seçilme olasılığı kamuoyunda konuşulurken, 20 takımın yer aldığı Süper Lig’de kulüplerin çoğunluğunun Ali Koç’un görevine devam etmesini istediği öğrenildi. Koç’un görevine devam etmek istememesi ve kararında ısrarcı olması halinde de sezon sonuna kadar görevde kalması ve konunun daha sonra gündeme getirilmesi isteneceği gelen bilgiler arasında yerini aldı.

6 KULÜP DESTEK VERİYOR

Süper Lig kulüplerinin çoğunluğunun Ali Koç’a devam etmesi yönünde destek verdiği öğrenilirken, bu kulüplerin arasında Samsunspor, İstanbulspor, Antalyaspor, Sivasspor, Kasımpaşa ve Kayserispor’un olduğu öne sürüldü.

İSTİFA AÇIKLAMASI

Ali Koç, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe TV’de istifasını bu sözlerle duyurmuştu: “2 Nisan'da olağanüstü genel kurula gidiyoruz. Kulüpler Birliği Vakfı'ndan istifa ettim. Kendi kaderimizi kendimiz çizeceğiz. Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz. Her gün ölmektense bir kez öleceğiz. 

Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Siz bizi bu ülkenin dışlanmış kulübü gibi muamele yaparsanız, bunu devlet için de, TFF için de, medya için de söylüyorum, biz kendi geleceğimizi kendimiz belirlemek zorundayız. Bu herhangi bir şantaj, tehdit falan değil.”

KAYNAK: AJANSSPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Selami 4 hafta önce Şikayet Et
    6 takım kalmasını istemiş nerde çoğunluk istiyor diye haber yapıyorsunuz?
    Cevapla
  • Adam 4 hafta önce Şikayet Et
    Devlet e laf söylemeye ne hakkın var paran kadar konuş devlet senin dengin değil had bilmek lazım
    Cevapla
  • Filistinli ZAZA 4 hafta önce Şikayet Et
    R yapma Ali
    Cevapla
  • Ali 4 hafta önce Şikayet Et
    Sponsorum çok yaşa.
    Cevapla
  • Orhan 4 hafta önce Şikayet Et
    Lafa gelince yok gs şunu etkiliyor, bunu etkiliyor. Adam ligin yarısına sponsor olmuş, hepsi de fb'ye yatıyor. Zor gelen maçlarda ise hakem yetişiyor imdadına. Bu düzende şampiyon olamamak, başarısızlıktan da öte birşey.
    Cevapla
  • Haktanır 4 hafta önce Şikayet Et
    Takiyye yapıyor o kulüpler. Ali Koç'un yanındaymış gibi davranıp galatasaraya çalışıyorlar. Masum izleyici de bunlara bakarak "aslında süper lig takımları Ali Koçun arkasında" diye yaygara koparıyor. Samsun'un Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarındaki performansına bakmanız yeterli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle