Fenerbahçe, Rusya Ligi'ne davet edilecek mi? Rus cephesinden açıklama geldi

Rusya Futbol Federasyonu'nun eski genel direktörü Aleksandr Tukmanov, Fenerbahçe'nin Rusya Ligi'ne davet edilip edilmeyeceği yönünde gelen soruya, "Bu asla gerçekleşmeyecek." cevabını verdi.

Fenerbahçe, Rusya Ligi'ne davet edilecek mi? Rus cephesinden açıklama geldi
Fenerbahçe, Rusya Ligi'ne davet edilecek mi? Rus cephesinden açıklama geldi
GİRİŞ 26.03.2024 21:27 GÜNCELLEME 26.03.2024 21:27
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Rusya Futbol Federasyonu'nun eski genel direktörü Aleksandr Tukmanov, Fenerbahçe ile ilgili gelen soruya cevap verdi.

"KİMSE FENERBAHÇE'Yİ KABUL ETMEYECEK"

Fenerbahçe'nin ligden çekilmeyi tartıştığını hatırlatılması ve sarı-lacivertli takımın Rusya Ligi'ne davet edilip edilmeyeceği yönünde gelen sorunun ardından konuşan Tukmanov, "Bu asla gerçekleşmeyecek. Fenerbahçe gürültü çıkaracak ve Türkiye Ligi'nde kalacak. Başka bir ülkenin ligine gitmeyecekler ve kimse onları kabul etmeyecek. Bunu yapmak için UEFA ile kavga etmek zorundasınız. Genel olarak bu saçmalık. Buna kulak asmamalıyız" cevabını verdi.

"BİRLEŞME OLMAYACAK"

"Belarus takımlarını Rusya Ligi'ne davet etmek için bir girişim vardı. Böyle bir adım da UEFA ile kavga etmek anlamına mı gelir?" sorusuna yanıt veren Tukmanov, "Elbette, Belarus bağımsız bir devlet. Kendi futbol federasyonları var, kendi müsabakalarını düzenliyorlar. Rusya da kendi şampiyonasını düzenliyor. Eğer bir birleşme UEFA onayı olmadan gerçekleşirse, bu tüm kuralların ihlali anlamına gelecektir. Rusya ve Belarus da bunu biliyor. Bu yüzden birleşme gibi bir durum olmayacak." diye konuştu.

KAYNAK: SPORX
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 107
  • Kasim 4 hafta önce Şikayet Et
    Fenerbahçemiz olmasa diğer kulüpler aç kalır aç, biz Avrupa'da basketbol daki Euro lig gibi lig kurulacak ve Fenerbahçemiz burada boy gösterecek diğer 17 takım ne hali varsa görsünler
    Cevapla
  • ali 4 hafta önce Şikayet Et
    somali ligine gidebilirler..
    Cevapla
  • İstanbul 1 ay önce Şikayet Et
    Hiçbiryere gidemezler ligdende çekilemezler blöf yapıyorlar bunların ömrü böyle istediğim olmazsa biz oynamız topumuda alır giderim edebiyatıyla geçti yazık 100asırı deviren klüp çoluk çocuğun maskarası oldu rusyadan adam bile gürültü çıkaracaklar yerinde kalacaklar diyor sirke döndü fenerbahçe.
    Cevapla
  • Doğu-Batı 1 ay önce Şikayet Et
    Adam ne güzel cevaplamış "Bu asla gerçekleşmeyecek. Fenerbahçe gürültü çıkaracak ve Türkiye Ligi'nde kalacak. Başka bir ülkenin ligine gitmeyecekler ve kimse onları kabul etmeyecek."
    Cevapla
  • VADAN SEVER 1 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe hangi branşta olursa olsun hangi ülkeye maç yaparsa o ülkeyi destekliyorum spordan soğuttukları için her maçlarında bir gerilim her maçlarında bir olay oluyor onun ARABİSTANDA giymek istedikleri tişörtleri Yunanistan’da giyebilirlerse sözümü geri alıyorum Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek finalde Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla eşleşti İlk maç 11 Nisanı bekliyoruz
    Cevapla
  • Black katil 4 hafta önce Şikayet Et
    Boş konuşma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle