Süper Lig ekibi Miha Zajc'a talip oldu!

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Fenerbahçe'de fazla süre bulamayan Miha Zajc'ı kadrosuna katmak istiyor.

Süper Lig ekibi Miha Zajc'a talip oldu!
Süper Lig ekibi Miha Zajc'a talip oldu!
GİRİŞ 26.03.2024 17:47 GÜNCELLEME 26.03.2024 17:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor'da yeni yol haritası çiziliyor. Teknik direktör İlhan Palut ile sözleşme uzatmak için önemli bir aşama kaydeden yeşil- mavili yönetim, şimdiden gelecek sezon için transfer planlaması yapıyor.

Avrupa kupalarına katılma ihtimaline karşı hedefe oynayacak bir kadro oluşturmak için harekete geçen Atmacalar, Palut'un gönlünde yatan isimleri yakın takibe aldı.

Yerli havuzu genişletilmek isteniyor

12 yabancı kuralının geçerli olması nedeniyle yerli havuzunu genişletmek isteyen Rize, Adana Demir ile sözleşmesi bitecek Emre, Fenerbahçe'den Umut, Karagümrük'ten Güven Yalçın'ı takibe aldı.

Miha Zajc da listeye alındı

Transferde erken yol almak isteyen Çaykur Rize, şimdiden harekete geçerken hata yapmak istemiyor. Süper Lig'i tanıyan isimlere yönelmeyi planlayan Atmaca, bonservisi Rostov'da olan iki sezondur kiralık olarak Ankaragücü'nde forma giyen Ali Sowe, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Zajc gibi isimlerin yanı sıra yurt dışından da arayışlarını sürdürüyor.

Tüm yetki İlhan Palut'ta

Takımdan ayrılacak isimler için ise sezon sonundaki tabloya göre son kararı verecek olan İlhan Palut'un raporunu bekleyecek yeşil-mavili yönetim, tek yetkili olarak Palut'u görevlendirecek.

KAYNAK: AKŞAM
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • senol dmr (ahingzlu) 1 ay önce Şikayet Et
    Abicim Okadar Emek Verdiniz, Genç Kadro Kurdunuz. Bu Takım Küme Düşer Dedik, İnandınız ve Başarılı Oldunuz.. araya Tecrubeli En Fazla 4-5 Tane Alın ama EMRE asla Olmaz Adam Bitik Görmüyormusunuz.. Alacaksanız Rashid Gezzalı Alın Biraz Paraya Kıyın.. Sağbek Kesici bi Stoper (DENAYER gibi) JOJO SHELBY nin Yanına Onu Rahatlatmak için ikincibir 6 Numara daha Alın ki; JOJO daha Ofasıf Oynayıp
    Cevapla
  • Fenerli 1 ay önce Şikayet Et
    Hemen gönderin.
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Paf takımına takviye..
    Cevapla