Fenerbahçe'de kritik toplantı kararı

Fenerbahçe'de, Süper Lig'den çekilmenin görüşüleceği 2 Nisan'daki genel kurul toplantısı öncesinde sarı lacivertli yönetim, Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle bir toplantı yapacak.

GİRİŞ 25.03.2024 17:03 GÜNCELLEME 25.03.2024 17:18
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Üyeleri, sarı-lacivertli kulübün 2 Nisan'da gerçekleştireceği olağanüstü genel kurula ilişkin istişarelerde bulunmak üzere bir araya gelecek.

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki toplantı, 29 Mart Cuma günü 16.00-18.00 saatlerinde yapılacak.

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ın açılış konuşmasıyla başlaması planlanan toplantının gündeminde, yapılan istişareler de değerlendirilecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 24
  • avcı 1 ay önce Şikayet Et
    bu sene Fener şampiyon olmuştur, GS bu saatten sonra şampiyon olsa ne yazar, yaşananlar bir filmde olsa , saçma diye kimse seyretmezdi.
    Cevapla
  • Gazi 1 ay önce Şikayet Et
    Ligden çekilme nedenleri nedir bunların. Son dakika penaltılaroyla bu puana ulaşmalarımı, futbolcusu tarafından hakemi tehtit etmelerimi. Futbolu seviyorum milli takım ,ve şuan Avrupa'da tek takım fenerbahçenin destekçisiyim Avrupa da. Ligde takım tutmam, zirvedeki iki takımın maçlarına bakıyorum, rakiplerinin emeklerine acıyorum. Sebeb olanlar türk futboluna çok yazık ediyor.
    Cevapla
  • Levrock 1 ay önce Şikayet Et
    gs-antalyaspor maci zoom konusmasi görüntüleri medyaya sizdirildi. O görüntülerde macin hakemi penalti vermiyor ama VAR cagiriyor. Hugh Dallas Abdülkadir Bitigene soruyor, peki sence pozisyon penalti mi, oda HAYIR demis. Peki niye verdin diye sormus, oda VAR cagirdi diye verdim demis. Hugh Dallas VAR hakemine soruyor, sence bu pozisyon penalti mi, oda HAYIR demis. YUUUH!, bas baya şike
    Cevapla
  • Doguş 1 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç baktı FB şampiyon olamıyor ancak PTT Ligi'nde şampiyon olur 5 yıldızı takar 4 takmadan
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Yaw bu fb liler de hepsi uyuyor hiçbiri bu böyle olmaz demiyor,futbol konuş vs şimdi bu koç, fb başkanı olmasaydı her hafta her gün kim koç a mikrofon tutar tv medyada manşet yapar veya standart olsa şirketleri ile ilgili olsa kaç defa ülkede ki siyasi için derinlemesine yorum yapardı ki sürekli toplantı yapıyor VS siyasi mesajlar VS ile gündem olup kulubu kullanan biri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle