Fenerbahçe'de flaş gelişme: Menajeri İstanbul'a çağrıldı

İç transferde düğmeye basan Fenerbahçe, Osayi-Samuel ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, Osayi Samuel'in menajerini İstanbul'a çağırdı ve yeni sözleşme görüşmelerine başladı.

GİRİŞ 25.03.2024 15:21 GÜNCELLEME 25.03.2024 15:21
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla kısa sürede taraftarın sevgilisi olan Bright Osayi-Samuel için yönetim düğmeye bastı.

Fenerbahçe'nin başarılı sağ beki Osayi-Samuel, Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalıyor. Sarı-lacivertliler, futbolcunun menajerini İstanbul'a çağırdı ve yeni sözleşme için görüşmelere başladı. 26 yaşındaki futbolcunun 2025'te bitecek olan sözleşmesi 2027'ye uzatılacak.

FENERBAHÇE KARNESİ

Osayi Samuel bu sezon Fenerbahçe formasıyla bu sezon 30 maça çıktı. Nijeryalı futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 4 asistlik performans gösterdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • cengiz 1 ay önce Şikayet Et
    Akyazı Şenol Güneş Stadı, Kabadayısı Efsane Bodyguard Samuel, Adam gibi Adam.
    Cevapla
  • hızıroğlu 1 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe değil Türkiye'nin dünyanın en büyük kulübüdür. İspat mı: her an bir branşta kupa ve şampiyonluklar geliyor. Ama futbol diyeceksiniz değil mi? O da Türkiye'de topyekün Fenerbahçe' ye karşı oynanan bir oyundur. Adının futbol olduğuna bakmayın.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bakasetas gibi adam lazım
    Cevapla
  • CHERKES 1 ay önce Şikayet Et
    ödüllendirir gibi karar birde merasimle madalya takın olsun bitsin
    Cevapla
  • Erol 1 ay önce Şikayet Et
    Ne şözleşmesi Hani ligden çekileceksiniz bu ne ayak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle