İsmail Kartal'dan şampiyonluk sözleri

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın, "Şampiyonluk özleminin farkındalar ve kupayı kaldıracaklarına inanıyorlar" dediği belirtildi.

İsmail Kartal'dan şampiyonluk sözleri
İsmail Kartal'dan şampiyonluk sözleri
GİRİŞ 24.03.2024 13:42 GÜNCELLEME 24.03.2024 13:42
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, Avrupa'da da Türkiye'yi temsil eden tek kulüp konumunda. Milli ara dönüşü zorlu bir fikstüre girecek olan sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, yoğun çalışmalar yapıyor.

Her antrenman sonrası yardımcılarıyla toplantılar yapan İsmail Kartal, takımın şampiyonluğu kazanacağına güveniyor.

İsmail Kartal'ın bu konuyla ilgili olarak, "Sezon başında yönetimimiz çok alternatifli bir kadro kurdu. Bizim kadar oyuncularımız da camianın şampiyonluk özleminin farkındalar ve kupayı kaldıracaklarına inanıyorlar. Ben bu zorlu maratonda onlara çok güveniyorum." dediği öğrenildi.

Milli arada Becao, Bonucci ve Çağlar Söyüncü'nün de geri dönecek olmasının İsmail Kartal'ın elini güçlendireceği belirtildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 54
  • yunus1967 1 ay önce Şikayet Et
    Fenerli futbolculardan özür dileneceğine , ceza verilmeye çalışılıyor, 90 dakika ana avrat küfür et, su, at bir şey yok, inanılır gibi değil. GS istediğini aldı , bu futbolculara bunları yaşattılar, inşallah GS li futbolcularda böyle bir şeye maruz kalırlar, burası muz cumhuriyeti mi ?
    Cevapla
  • Umut 1 ay önce Şikayet Et
    Yürü len fenerli ordan
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe şike olayları cikandan beridir şampiyon olamaz ülkenin ahi FB GS üzerine olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe kollaniyor, kayiriliyor diyenler bi düşünün bakalım 10 yıldır şampiyon olmamış bir takım nasıl kayırılmış. Şampiyon olmamak için mi kayırılmış yada 3 üncü, 2 inci, 4 üncü yapılmak için mi kayırılmış??? Bunu söyleyenler nasıl bir düşünceyle bunu savunuyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    şampiyonluğu rüyanızda görürsünüz. .
    Cevapla
  • Umut 1 ay önce Şikayet Et
    Fener şampiyonluğu bu futbolla mi alacak güldürmeyin hakemlerle buraya geldiniz yazik
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Kibirli adam hakemlere güvenerek şampiyonluktan Bahs ediyor
    Cevapla
  • stk-mlx 1 ay önce Şikayet Et
    vesselam Biraz dürüstlük mü? GS taraftarında dürüstlük istiyorsun öylemi? Bunların alayı aynı al birini vur ötekine. GS kalesini çekilen şutu kaleci yarım metre içerden çıkarsın alayı derki çizgi üzerinden çıkardı. Dürüstlük bunlara mı kalmış.
    Cevapla
  • vesselam.. 1 ay önce Şikayet Et
    hakemler bu ülkede yıllardır Gs kolladılar.. biraz dürüst mü olsak... takımların bir çoğunu fenerbahçeye düşman ettiler... en doğru karar fenerin lig ten çekilmesi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle