Olay iddia: 4 Fenerbahçeli futbolcu PFDK'ye sevk edilecek

Haber Global'in haberine göre, TFF Hukuk Müşavirliği, PFDK sevklerini kısa sürede açıklayacak. Fenerbahçe'den Oosterwolde, Osayi, Batshuayi ve İrfan Can Eğribayat PFDK'ye sevk edilecek.

GİRİŞ 22.03.2024 13:58 GÜNCELLEME 22.03.2024 14:10
Bu Habere 303 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonrası yaşanan olayları yankıları sürerken Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nin PFDK sevklerini kısa sürede açıklayacağı öğrenildi.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun özel haberine göre, Fenerbahçe cephesinden Oosterwolde, Osayi, Batshuayi ve İrfan Can Eğribayat PFDK'ya sevk edilecek.

FENERBAHÇE CEPHESİ PFDK SEVKLERİ İÇİN ÖNLEM ALDI

Fenerbahçe ise olası sevkler için önlemlerini aldı. Fenerbahçe, ağır tahriklerle ve saldırılarla karşılaşan oyuncuların, nefsi müdafaa yaptıklarını güçlü deliller sunarak savunma gerçekleştirecek.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 303
  • Aciz Kul 1 ay önce Şikayet Et
    Başta Ali Koç olmak üzre iyi Bir ceza verilmeli fb ye hakemlerin ite kaka bi yere getirdiği şer yuvası cezalandırılmalı
    Cevapla
  • vicdanlı olun 1 ay önce Şikayet Et
    stada girene en agır ceza verilsin.ama Türk vatandaşına tekmeatan bir yabancıda ceza almalı
    Cevapla
  • katibb 1 ay önce Şikayet Et
    bence hem GS hem fb'yi ligden düşürün.. Ülke bi nefes alsın.. bu şekilde rekabet olmaz artık.. nelere, nerelere sirayet ediyor mevzular..
    Cevapla
  • Kuş Beyinli 1 ay önce Şikayet Et
    TFF olsun UEFA olsun FİFA olsun kurallara bi bakın, daha 2.yarıda maçın tatil edilmesi gerekmiyormuydu? Türkiye'de herkes herşeyi kendi açısından yorumluyor ya da işine geldiği gibi biliyor. Kurallar niye var o zaman? O yüzden zaten her yıl trafik kazalarında, bireysel silahlarla ölümlerde, iş kazalarında ölümlerde her yıl Avrupa birincisiyiz. Küçüğü büyüğü ile herkes kavga halinde.
    Cevapla
  • Tarafsız 1 ay önce Şikayet Et
    Bu oyunculara ceza verilirse bir daha saha olayları durmaz benden söylemesi.
    Cevapla
  • Saplamaci 1 ay önce Şikayet Et
    Sen kimsin :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle