Mehmet Ali Yılmaz'dan, Trabzonspor taraftarına tepki: Zaten 30 puan fark var...

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 22.03.2024 12:30 GÜNCELLEME 22.03.2024 12:30
Bu Habere 194 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

"F.BAHÇE BİR ŞEY YAPMADI Kİ"

Karadeniz Gazetesi'nde yer alan açıklamalarda olaylara sert tepki gösteren Yılmaz, "Bu bize hiç yakışmadı, hazır şekilde stada gelmek bir organizasyondur. Bunu yapanlar cezasız kalmamalı. Trabzon'da niye böyle provokasyon için sahaya geliyorlar? Her dakika şişe doldurdular sahayı! Güvenlik zafiyeti bir, giriş zafiyeti iki, önceden planlanma üç. Ne yapmaya çalıştılar? Fenerbahçe bir şey yapmadı ki! Kim oynarsa o kazanır, maçta ufak tefek hatalar olabilir." dedi.

"ZATEN 30 PUAN FARK VAR, BÖYLE ABARTMANIN ALEMİ NE?"

Sorumluların acilen cezalandırılması gerektiğini söyleyen Yılmaz,  Zaten 30 puan fark var, böyle abartmanın alemi ne? Trabzonspor'un iyiliğini isteyenler böyle tribünleri dolduracak hıyarlarsa, daha önceden yapmaları gerekirdi. 30 puan fark olmadan... Çok bozuldum, çok üzüldüm. Hiç yakışmadı bize. 30 puan gerideyiz be, hiç böyle olmadık! Niye bunu kompleks yapıyoruz?" diyerek sözlerini noktaladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 194
  • yyyyy 1 ay önce Şikayet Et
    ben fanatik Trabzon taraftarıyım fakat bu yapılan çirkin muameleyi kesinlikle kabul etmiyorum bunu yapanları polis derhal tutuklayıp içeri atmazlarsa sorun çok büyür
    Cevapla
  • Efsane x 1 ay önce Şikayet Et
    TS ….fenerbahçe ile ne işi olabilir
    Cevapla
  • Kayhan Göksu 1 ay önce Şikayet Et
    Çok, çok çok geç kaldınız Sayın Başkan. 1968’de Fenerbehçe Teknik Direktörü Otto Bariç’in sırtına koca bir taş atıldığında ve 2015’te otobüsleri sporcular içindeyken kurşunlandığında neredeydiniz?
    Cevapla
  • Seyhan Akbıyık 1 ay önce Şikayet Et
    Aslında bu ligde Fenerbahçe ve Trabzonspor düşman değil sadece rakip neden bu olaylar oluyor anlamıyorum ben Fenerbahçeliyim Trabzonsporun efsane başkanı ne güzel söylemiş bence spor kardeşlik ve barışı temsil etmeli
    Cevapla
  • Aydın 1 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun sana Büyük Başkan işte gerçek trabzon sporlu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle