Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri için yeni gelişme!

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olayların henüz Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevki yapılmadı. Sevklerin haftaya tamamlanması bekleniyor.

GİRİŞ 21.03.2024 10:12 GÜNCELLEME 21.03.2024 10:23
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olayların henüz Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevki yapılmadı.

DHA'nın haberine göre; genelde haftanın maçlarının sevkleri Salı günleri yapılırken; şiddetli olayların olduğu Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasının dosyası henüz tamamlanamadı.

Hukuk kurulunun çok fazla detayı bulunan olayları tekrar tekrar inceleyip, videoları ise defalarca izleyip notlar aldığı ve bu mücadele ile ilgili disiplin sevklerinin haftaya tamamlanacağı belirtildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • avcı 1 ay önce Şikayet Et
    maçta 2049 galatasaraylı var bu kesin, GS nin maşası olmaktan vazgeçin, uyan ey trabzon,
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    fenerli oyuncular milleti tahrik edip sahaya soktu sonra girenleri.bi Güzel dövdüler sonrada ağlıyorlar :) ne güzel tezgah :)
    Cevapla
  • avcı 1 ay önce Şikayet Et
    ne tahrikmiş be , futbolcuların ne anası ne bacısı kaldı, ama tahrik olan yine taraftar.
    Cevapla
  • lfkvg 1 ay önce Şikayet Et
    sporunuz batsın. ülkeyi mahvettiniz. gidin de avrupada çocuklara nasıl spor eğitimi veriliyor görün. karakter yoksunu insanlar. her takımda var bunlar.
    Cevapla
  • ömer 1 ay önce Şikayet Et
    Allah aşkına orda bir tane ünüformalı Polis ,Asker varmı olsaydı öylemi olurdu sivil güvenlik görevlileri de Trabzonlu böyle saçma bir şet olabilirmi
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    02 nisanı bekleyecekler fenerden ne karar çıkacak diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle