Kafa travması geçirmişti! Dövüldüğü görüntüler ortaya çıktı

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylarda şiddetli kafa travması geçirdiği öğrenilen İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın saha içinde saldırıya uğradığı anlar ortaya çıktı.

GİRİŞ 20.03.2024 13:49 GÜNCELLEME 20.03.2024 13:52
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 30. hafta maçında Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 yendi.

Maçın ardından ise Papara Park'ta istenmeyen olaylar yaşandı. Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu, Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın uğradığı saldırıda kafasına aldığı darbeden dolayı ezik oluştuğunu, kaburgasında ise çatlak ve ağrı bulunduğunu kaydetti.

Şiddetli kafa travması geçiren Emre Kartal’ın maç sonrası sahanın ortasında kaldığı ve başına çok sayıda darbe aldığı görüntüler ortaya çıktı. Bu görüntüler sosyal medyada da ses getirdi.

İşte o anlar:

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 88
  • Alex de souza 1 ay önce Şikayet Et
    Hacı İsmail yalan beyanların sana ve ailene bela olarak dönüyor. Sen şu cümleyi kurdun, futbolcularım provake etmedi. Allah yalancının belasını verir. Ostsrvolde ve irfancan eğribayatı görmedin değil mi. Hac da şeytan İsmail hocayı taşlamış.
    Cevapla
  • misafir53 1 ay önce Şikayet Et
    Ya kardeşim edep dışı el kol hareketi mi var? olta taklidi yapmak çok mu tahrik edici? her yerde olan şeyler. Sizinkiler de Kadıköy'de kuş taklidi yapmıştı, biriside kartal taklidi yapar alınacak kuduracak saldıracak ne var bunda? hakaret değil aşağılama değil kendinize geli Allah aşkına
    Cevapla
  • Alex de Souza 1 ay önce Şikayet Et
    Rumuzunu degistir cakma Alex de Souza seni
    Cevapla
  • Alex de Souza 1 ay önce Şikayet Et
    Cakma alex seni
    Cevapla
  • yusuf 1 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar alçak olabilir mi bir insan. Çocuk o çocuk.. Allah'ın belaları, utanmaz barbarlar. 10 kişi bir çocuğa mı gücünüz yetti ahlaksızlar.
    Cevapla
  • ali 1 ay önce Şikayet Et
    21 yaşında
    Cevapla
  • Alex de Souza 1 ay önce Şikayet Et
    Infantino gelip ligi durdurmalidir mehmet buyuk eksi yi gorevden almalidir bunu yapacak guc var infantino da gelip ligi durdur infantino fifa baskaninda bu guc var
    Cevapla
  • Alex de Souza 1 ay önce Şikayet Et
    Ts takimi kapatilmalidir yada suresiz men olmalidir infantino gelip ligi durdurmalidir mehmet buyuk eksi denen koltuk sevdalisi tff baskanini atmalidir fifa baskani infantino
    Cevapla
  • Fetti 1 ay önce Şikayet Et
    O değil de bu işler beşiktaşa yarar 3. Lük garanti gibi
    Cevapla
  • Alp 1 ay önce Şikayet Et
    Ortalık karışmış neyin hesabını yapıyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle