İsmail Kartal'ı yıkan haber! "Kafasında ezik ve kaburgasında çatlak var"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı üzen bir haber geldi. Trabzon'da yaşanan kavgada İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın kafasında ezik ve kaburgasında çatlak olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 19.03.2024 10:47 GÜNCELLEME 19.03.2024 11:29
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Spor Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun verdiği bilgilere göre, ​Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal, Trabzon'da yaşanan olayların ardından ciddi sağlık problemleri yaşıyor.

"KAFASINZA EZİK, KABURGASINDA ÇATLAK VAR"

Yağız Sabuncuoğlu açıklamasında, "İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal’ın kafasında alınan darbeden dolayı ezik var. Kaburgasında çatlak ve ağrı bulunuyor. Kafasına yediği darbe esnasında ‘şiddetli kafa travması’ yaşadı." ifadelerine yer verdi.



MAÇ SONRASI İSYAN ETMİŞTİ: "OĞLUMUN KAFASI ŞİŞMİŞ"

Trabzon'daki olaylı maçın ardından açıklama yapan İsmail Kartal, "Benim kafamda şişme var. Ben alışığım. Sokakta yetişmiş biriyim. Ben Karadeniz çocuğuyum. Yere yatıp rol yapan biri değilim. Hayatım boyunca böyle biri olmadım. Omzumda kafamda şişlikler var ama ben yere yatmadım, öyle biri değilim. İçeride antrenörlerimin ağzı patladı, dudağı patladı, bazı antrenörlerde şişlikler var. Oğlumun kafası şişmiş. Çocuğa vurmuşlar burada. Nasıl olacak bu işler!" şeklinde konuşmuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 82
  • Yılmaz 1 ay önce Şikayet Et
    Şenol Güneşin kafasını yarıp gülen, De Souza ceza alsın diyen fb liler nerede
    Cevapla
  • Nahit 1 ay önce Şikayet Et
    Aygünü hatırlayın Kafada sargı bezi ama hiçbirşey yok normalde Ali şen dönemi
    Cevapla
  • Adil düzen 1 ay önce Şikayet Et
    Otto baric denen teknik direktörü vardı Fenerbahçe nin...yine bir böyle olayların yaşandığı bir maçta önceden marangoz hanede kesilip biçilen kare şeklinde bir taşla kaburgası kırılmıştı güya...bunlar planlı oyunlar.Bu olay olmamıştır demiyorum keşke olmasaydı Çok geçmiş olsun İsmail Kartalın oğğluna...ancak organize olayları da iyi incelemek gerekir.kim suçlu ise cezalandırılsı
    Cevapla
  • Levrock 1 ay önce Şikayet Et
    Su yazilan yorumlari görünce bazi Fenerliler sinir krizi geciriyor. Bu trabzon yine Istanbula gelmiyecek mi ? Eger vatan hainleri Fenerbahcenin üstüne yikmak icin ts takim otobüsüne bomba yerlestirirse ne olacak ? Nefret söyleminde bulunan bu yorumlari yayinlayanlar hakkinda sorusturma baslatilmali
    Cevapla
  • erdoğan 1 ay önce Şikayet Et
    en kötüsüde zaten güvenliğin tuttuğu kişiye beş altı fb linin saldırması birinin üstüne çıkıp yumruklaması diğerininde canavarca kafasına kranponla tekme atması olmuş. çocuk ölse yok yere biri mezara diğeri hapse gidecekti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle