Trabzonspor, Fenerbahçe maçı sırasında yaşanan anlarla ilgili video paylaştı. Bordo mavililerin paylaşımında, "Biz sizi futbolcu sanıyorduk..." ifadeleri yer aldı.

Yorumlar 194 Yorum Var
  • Bamsı Beyrek 22.03.2024 18:01
    Biz de sizi adam sanıyorduk...
  • Kocunan yara 20.03.2024 06:16
    Az bile yapmışlar siz sevinirken iyi siz kuş taklidi yaparken hiç birşey yok Uğurcani Kadıköy de havaya attınız şeyleri unutun olta hareketi mı zorunuza gitti ne var bunda sizin kuyruk acınız var o yüzden Fenerbahçe birşey de yapmasa siz yine girerdiniz sahaya yine atardıniz her sene aynı şey o yüzden önce kendinize bakın sonra deyin ki futbolcu değil bunlar....
  • Trabzonspor 19.03.2024 18:58
    Zaten Fenerbahçeli futbolcular Fenerbahçe’nin güçsüzlüğünü bildiğinden, hakem desteği olmazsa mağlup olmamak veya puan kaybetmemek için her türlü oyuna provakasyona hazır halde gelmişler
  • Drachen 1 19.03.2024 17:08
    Sizin Utanmanız da yok , Türkiye Süper Liginde hangi maçta bu kadar yabancı madde sahaya atıldı ? Bir tek silahınızı çekip vurmadığınız kaldı , spor da yenmekte var yenilmek te . Eğer bir provakasyon varsa maç bitiminde şikayetinizi yaparsınız ama sahaya girip oyunculara saldırmak siz aptallara mahsus . GS den fark yediniz niye sesiniz çıkmadı ?????
  • Adil 19.03.2024 16:59
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET ALLAHIM şeytanların yanımızda bulunmasından, SANA SIĞINIRIZ. şeytanların şerrinden, SANA SIĞINIRIZ. şeytanların bizlere musallat olmalarından korkar, SANA SIĞINIRIZ. şeytanların bizi cehenneme sürüklemelerinden, SANA SIĞINIRIZ.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek