Aziz Yıldırım: Trabzon'da maç iptal edilmeliydi!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Trabzon'da maçın bu noktaya gelmesini beklemeden iptal edilmesi gerektiğini söyledi.

Aziz Yıldırım: Trabzon'da maç iptal edilmeliydi!
Aziz Yıldırım: Trabzon'da maç iptal edilmeliydi!
GİRİŞ 19.03.2024 09:44 GÜNCELLEME 19.03.2024 10:20
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Sözcü'den Aytunç Erkin'e konuştu.

"MAÇ İPTAL EDİLMELİYDİ"

Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşanan olayları değerlendiren Aziz Yıldırım, "Devlet, 4 Nisan 2015'te yaşanan otobüs kurşunlanması olayını çözemezse bunlar yaşanır. İlk iş Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı aydınlatmak. Ki maç sahaya meşale atıldığında iptal edilmeliydi." dedi.

"ŞAMPİYONLUK YARIŞI"

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren Aziz Yıldırım, "Bundan sonra şampiyonluk yüzde 50-50. Galatasaray maçına kadar puan kaybetmememiz lazım." sözlerini sarf etti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • fbahçe 1 ay önce Şikayet Et
    Ey TS , GS dan beş yerken, sıfır mücadele ile bir sarı kart bile görmeden maçı futbolcularınız tamamlarken, her yıl türlü türlü futbolcularınız bu kulüp tarafından ayartılırken,GS ya sempatiniz, FB kininiz nerden geliyor? çok güzel özetlemiş ibrahim arkadaş. teşekkür ederim
    Cevapla
  • vanlı 1 ay önce Şikayet Et
    gel artık büyük başkan
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Omac Belçika takımının güvenlik zaafi
    Cevapla
  • İbrahim adem 1 ay önce Şikayet Et
    Ey TS , GS dan beş yerken, sıfır mücadele ile bir sarı kart bile görmeden maçı futbolcularınız tamamlarken, her yıl türlü türlü futbolcularınız bu kulüp tarafından ayartılırken,GS ya sempatiniz, FB kininiz nerden geliyor?
    Cevapla
  • 60 34 43 1 ay önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım fenerin geçen hafta Avrupa'da oynadığı macda fenerli taraftarlar sahaya meşale attı niye demedin maç iptal olsun diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle