Ali Koç'tan flaş karar: İstifa ettim

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği'ndeki başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

GİRİŞ 18.03.2024 19:16 GÜNCELLEME 18.03.2024 20:54
Bu Habere 234 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, sarı lacivertli takımın Trabzon deplasmanında oynadığı maç sonrası çıkan olaylarla ilgili açıklamalar yaptı. 

Sarı-lacivertli kulübün başkanı, Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan da istifa ettiğini duyurdu.

İşte o açıklama:

"Dün Cumhurbaşkanımızın da müdahil olmasıyla, bakanlarımıza da teşekkür ediyoruz fakat onların müdahil olmasına gerek kalmayacak ortam sağlanmalıydı. Dünkü yaşananlar herhangi bir Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanacak olaylar değildi. Dolayısıyla biz 2 Nisan'da toplanacağız. Ben biraz evvel Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettim. Biz bu muameleyi kabul etmeyeceğiz."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 234
  • Gs li 1 ay önce Şikayet Et
    ayıp ettin uşağım yazık ettun kendüne
    Cevapla
  • Bekir 1 ay önce Şikayet Et
    Turkiyedeki bütün kötülüklerin kaynağı koç tür. Ali koç kötülüklerin kaynağının fenerbahçe ayagi
    Cevapla
  • Tekin 1 ay önce Şikayet Et
    Sahaya atlama saldırma yanlış olmaması gerekirdi, fifa başkanı açıklama yaptı niye çünkü fb deki çogu oyuncu yabancı olaya karışanlar yabancı , fb bazıları övünüyor osai batsuhai şöyle yaptı vs yaw bunlar için Türk e saldırdım diyecek batsuhai osai bu maç her bakımdan rezalet sahaya atlayanlar rezil etti ülkeyi her yönden ngiliz nijerya , belçikalı futbolcular güç gösterisi yaptı.
    Cevapla
  • Ergün 1 ay önce Şikayet Et
    Atatürk Türkiyesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü savunan benimseyen bağrına basmış tek bir spor klübü olan Fenerbahçe dur Bu ülke de Atatürk ruhunu yıkmak isteyen fetöcüler ve dinci gruplar bilimki siz dini kullanarak İstediğiniz her şeyi artık yapamayacaksınız başaramıyacaksınız artık bu millet gözünü açtı uyandı dinle devlet yönetilemiyeceğini ATATÜRK SEVGİSİNİ YENEMEYECEKSİNİZ
    Cevapla
  • Dölek durun 1 ay önce Şikayet Et
    Gezici goç mossad ajanı gibi,her yere körükle gidiyor
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Sen türk futbolundan elini çek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle