İngilizler, Ferdi Kadıoğlu'nun yeni talibini duyurdu

Fenerbahçe'de ortaya koyduğu istikrarlı futbolla Avrupa'dan birçok takımı peşine takan Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig takımlarından Tottenham'ın radarında olduğu belirtildi.

GİRİŞ 18.03.2024 16:44 GÜNCELLEME 18.03.2024 17:06
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Süper Lig ve Konferans Ligi'nde şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de sezonun en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Ferdi Kadıoğlu'na Premier Lig'den yeni bir talip çıktı.



TOTTENHAM YAKINDAN TAKİP EDİYOR


İngiliz basınından TeamTalk'ta yer alan habere göre, Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur, Ferdi Kadıoğlu ile yakından ilgileniyor.

Haberde Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou'nun hem Udogie hem de Porro ile rekabet edecek bir futbolcu istediği Ferdi'yi de bu amaçla listesine eklediği belirtildi.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 41 maça çıkan Ferdi, söz konusu maçlarda 3 gol 4 asist yaptı. Piyasa değeri 20 milyon euro olan milli futbolcunun sarı lacivertli takım ile 30 Haziran 2026'da kontratı sona eriyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Kaptan 1 ay önce Şikayet Et
    Ya bırakın bunları.3 senedir ferdi "gitti. gidiyor.. gideyazdı.. gitti gider.. gitmek üzere.. hadi ferdi ha gayret gidiyorsun hadi oğlum hadi.." gibi binlerce haber okuduk birde İngiltere'den daha önce adını duymadığımız bir basın yazmış.Bence ferdi değil Ali koç gidecek bu PR calismalari ondan.Bakın görün öğleden sonra da ya symanzki ya da Osterwolde gidiyor haberi okuruz
    Cevapla
  • Uğurcan ÇAKIR 1 ay önce Şikayet Et
    Tottenham ne la büyük takım duruken tuncay 'da ingiliz takımda oynayacam dedi sefild diye takıda yıkıldıı gitti hayaller büyük takım olsun ..
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Aman ferdi bir yere gitme dur durduğun yerde
    Cevapla
  • Misafirdd 1 ay önce Şikayet Et
    Siz yapınca dua biz yapınca beddua öylemi
    Cevapla
  • Sivaslı 1 ay önce Şikayet Et
    Gidin oglum biran önce bu ligde birgun ya ölürsünüz yada sakat kalırsınız az demeyın cok demeyın anlaşın Bı takımla türkiye den Bi çacık olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle