Rıdvan Dilmen: Soyunma odasına gidip 'Hadi Allah'a ısmarladık' diyeceksin

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Rıdvan Dilmen maç sonrası yaşanan olaylara da değindi.

GİRİŞ 18.03.2024 11:55 GÜNCELLEME 18.03.2024 12:24
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği maçı yorumladı.

Rıdvan Dilmen, Batshuayi'nin TFF, MHK, Halil Umut Meler ve triosunu kurtardığını belirtti.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçında fiziksel olarak ayakta kalmasının çok değerli olduğunu aktaran Dilmen, "Bugün Fenerbahçe kurum, şahıs veya kimi dersen herkesi yenmiştir Fenerbahçe. Bugün 2-2 de bitmiş olsa benim için kazanmış olan bir Fenerbahçe vardı." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın geri dönüşünden sonra Fenerbahçe'nin bu maça mental olarak hazırlanmasının zor olduğunu belirten Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe bugün berabere kalmış olsaydı bence bu iş biterdi" dedi.

Maçın iptal olması gerektiğini vurgulayan ünlü yorumcu, "İlk yarı bir uyarı, ikinci yarı bir uyarı. Hala devam ediyorsa gireceksin soyunma odasına 'Hadi Allah'a ısmarladık' diyeceksin" ifadelerini kullandı.

"Şampiyonluk için 5-6 puan kaybetmesi lazım Galatasaray’ın"

Şampiyonluk yarışının RAMS Park'taki derbiye kaldığını iddia eden ünlü yorumcu, "Şöyle gidelim; 18 puan alsın Fenerbahçe (Galatasaray maçına kadar) yine de işi bitiremez. 5-6 puan kaybetmesi lazım Galatasaray’ın."

Şu anki durumda derbide Galatasaray'a beraberliğin yettiğini hatırlatan Rıdvan Dilmen, "Şimdi 2 maç berabere kalma ya da 1 berabere kalıp 1 mağlup olma lüksü de var Galatasaray’ın. Sonuçta Galatasaray-Fenerbahçe derbisine kaldı şampiyonluk yarışı" sözlerini sarf etti.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalindeki Olympiakos eşleşmesine de değinen Dilmen, Sarı-Lacivertlilerin tur şansını yüzde 60 olarak gördüğünü aktardı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Hakan 1 ay önce Şikayet Et
    Bir Galatasaray taraftarı olarak Rıdvan Dilmen i çok objektif buluyorum. Dürüst ve objektif yorum yapan az sayıdaki yorumcu arasında
    Cevapla
  • Kuş Beyinli 1 ay önce Şikayet Et
    Herkes maç sonundaki olayları irdeliyor. Oysa daha ikinci yarıda TFF kurallarına göre ( atılan yabancı cisimlerden dolayı )maçın tatil edilmesi gerektiğini yetkililer niye söylemez? 2014 yılında hakem Bülent Yıldırım TS - FB maçını hemen tatil etmişti. Trabzonspora,sahaya giren taraftarlara ve tahrik eden FB'li oyunculara emsal nitelikte en ağır cezalar verilmeli.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    cabbar25 ,hangi ülkede yaşıyorsun? hamsiyi fazla yemekten beyniniz yanmış
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Şampiyon cimbom
    Cevapla
  • İ Aydın 1 ay önce Şikayet Et
    üçüncü golden önce faul var diyenler ts nin birinci golünde maçın meşaleden dolayı durması gerekirken durmuyor faul oluyor ve frikik ten ts nin golü geliyor ikinci golde faul olmayan pozisyonda serbest vuruş kullanılıyor ve penaltı oluyor yani ts nin iki golüde hakem hatası.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle