Olaylı maç sonrası TFF harekete geçti! işte ilk açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası harekete geçti. TFF tarafından yapılan açıklamada olayların sorumlularına cezai yaptırım uygulanacağını duyurdu.

GİRİŞ 18.03.2024 00:39 GÜNCELLEME 18.03.2024 09:40
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sırasında ve maçtan sonra meydana gelen olaylarla ilgili; temsilcilerimiz ve devlet yetkililerimiz ile iletişim halindeyiz. Dostluk, barış ve kardeşlik oyunu olan futbolda yaşananlar asla kabul edilemez. Bu olayların tekrarlanmaması için soruşturmalar tamamlandıktan sonra olayların sorumluları ile ilgili gerekli cezai müeyyide uygulanacağından kimsenin şüphesi olmasın."

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 112
  • Oscarayt 1 ay önce Şikayet Et
    Bu maç sonunda Trabzonspor seyircisiz oynama cezası alacak ve önümüzdeki iç saha maçlarında cezasına çekecek. Önümüzdeki sezon yine bir Fenerbahçe maçında cezasını çekmiş olduğundan yine seyirci kitlesi aynı taşkınlığı yapacak. Maden öyle cezayı verecek olan kurumlar bundan sonraki bilmem şu kadar maçda Trabzonspor un Fenerbahçe ile oynayacağı iç saha maçını seyircisiz oynatmalı.
    Cevapla
  • Kuş Beyinli 1 ay önce Şikayet Et
    Herkes maç sonundaki olayları ve nedenlerini irdeliyor. Oysa daha ikinci yarıda TFF kurallarına göre ( atılan yabancı cisimlerden dolayı )maçın tatil edilmesi gerektiğini yetkililer niye söylemez? 2014 yılında hakem Bülent Yıldırım TS - FB maçını bu şekilde durdurmuş ve tatil etmişti.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Adamsanız FB li oyunculara da bir şey ler yapı nsana . Hiç bir şey yapmayarak şımartınız. sıkıysa ceza ver bakalım
    Cevapla
  • Mevlüt 1 ay önce Şikayet Et
    FB hatası ne gidip sportmenlik içinde maçı izleyeceksin gol atdımı her takım sevinir normaldir TS ilk yarı oynan maçda sevindi normal şindi oynanan maçda ts taraftarında insan gibi efendice izleyecek yener veya yenilir normaldır taşkınlık yapmak yanlışdır saygılar
    Cevapla
  • Zorunuza gitmesin 1 ay önce Şikayet Et
    Burda yorum yapanlar hepsi boş insanlar Amed spor ile bursa sporda da mı Amed suçluydu geçin bunları ya taraftara 3. Gol koydu onların zoruna giden buydu orda ki taraftarların çoğu Galatasaraylı bu maçtan da şampiyon olamadılar diye zorlarına gitti
    Cevapla
  • Şenol 1 ay önce Şikayet Et
    Bence FB ceza almalı BJK li olarak görüşüm o
    Cevapla
  • Oscarayt 1 ay önce Şikayet Et
    Sence neden ceza almalı? Açıklasaydında bizde bilgilenseydik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle