İçişleri Bakanı açıkladı! Olaylı derbi için soruşturma başlatıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylara yönelik derhal soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İçişleri Bakanı açıkladı! Olaylı derbi için soruşturma başlatıldı
İçişleri Bakanı açıkladı! Olaylı derbi için soruşturma başlatıldı
GİRİŞ 17.03.2024 23:48 GÜNCELLEME 18.03.2024 01:14
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası sahaya giren seyircilerle ilgili kimlik belirleme çalışmaları ve maç sonu yaşanan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, Süper Ligi'nin 30. haftasında bugün oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Sporun her şeyden önce centilmenlik olduğunun altını çizen Yerlikaya, "Bu akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe futbol karşılaşması sonrası sahaya giren seyircilerle ilgili kimlik belirleme çalışmaları ve maç sonu yaşanan olaylarla ilgili soruşturma derhal başlatılmıştır." bilgisini verdi.

Yerlikaya, paylaşımının devamında "Futbol sahalarında şiddet olaylarının yaşanması asla kabul edilemez. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir." ifadelerine yer verdi.


BAKAN BAK: SÜRECİ YAKINDAN TAKİP ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

Konuyla ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan da paylaşım geldi.

Sosyal medya hesabından üzücü olay ile ilgili görüşlerini belirten Bakan Bak, "Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşananlar sporun dostluk ve kardeşlik ruhuna yakışmamaktadır. İlgili makamlarca gerekli soruşturma başlatılmıştır. Süreci yakından takip etmeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.


 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 94
  • yunus1967 1 ay önce Şikayet Et
    herkesin şikayetçi olduğu tff ve mhk üyelerinin hepsi görevden alınmalı ve bundan sonra bilinen dürüst insanlar gelmeli, gerisi hikaye , yine boş
    Cevapla
  • gerçekler 1 ay önce Şikayet Et
    fenerbahçeli futbolcular tutuklanması lazım tribünlere hareket çekersen o tribünler aşağıda iner başka şeylerde yapar
    Cevapla
  • avcı 1 ay önce Şikayet Et
    Kadıköyde daha alasını yaptılar, bir şey olmadı. maç iptal edilmeli buraya gelmemeliydi , tahrikler hiç konuşulmuyor.Ayıp ayıp
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Tff tb nin fb tarafindan çalinan sampiyonlugunda adil davransaydi bunlar olmazdi. Burada suçlu tff dir
    Cevapla
  • şuurlu 1 ay önce Şikayet Et
    bu tff müdahale edin. toplumsal olaylara neden oluyorlar. tff de görev yapanları iyi soruşturun. bunlar türkiye düşmanı...
    Cevapla
  • Eyüboğlu 1 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç, Arabistan da denediği provokasyonu tutmayınca yeni hamle yaptı. Olay bu!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle