İsmail Kartal kötü haberi duyurdu!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Mert Hakan'ın arka adalesinde çekme oldu. Bakacağız, ne derecede olduğunu şu an bilmiyoruz." dedi.

İsmail Kartal kötü haberi duyurdu!
İsmail Kartal kötü haberi duyurdu!
GİRİŞ 14.03.2024 23:31 GÜNCELLEME 15.03.2024 00:12
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda, deplasmanda 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımına 1-0 yenilen Fenerbahçe, çeyrek finale yükseldi.

Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, açıklamalarda bulundu. 

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:

"Oyuncularımı kutluyorum"

"İki aşamalı maçlar olduğu için ilk maçta çok güzel bir strateji ortaya koyduk. İlk maçta istediğimizi aldık. Bugün de aynı ciddiyetle maça başladık. Oyuncularımız plana sadık kaldı. İkinci yarıya rakip daha istekli, arzulu başladı. Beklemediğimiz bir goldü. Kazanarak turu geçmek istiyorduk ama sakat oyuncularımız var, bunları düşünerek ve hafta sonundaki maçı düşünerek bir plan üzerinden oynadık. Kaybetmemize rağmen turu geçtik. Oyuncularımı kutluyorum."

"Arka adalesinde çekme oldu"

"Mert Hakan'ın hafta içinde kasığında ufak sorunu vardı. Hatta onu doktorla konuştuğumuzda 1-2 gün dinlendirdik. Bugün doktorla yaptığımız konuşmada bir sorun olmadığını, daha iyi olduğunu söyledi. Arka adalesinde çekme oldu. Bakacağız, ne derecede olduğunu şu an bilmiyoruz."

"Oyuncular ellerinden geleni yaptılar"

"Oyuncular ellerinden geleni yaptılar. İyi mücadele ortaya koydular. Turu geçmek önemliydi. Turu geçtik ve çeyrek finale yükseldik. Onun için oyuncularımı tebrik ediyorum."

"Daha iyi bir takvimde oynanmasından yanayız”

“7 Nisan’da oynayacağımız maç bizi zorlayacak. Bu konuda daha geniş bir takvimde maça çıkmayı isteriz tabii ki. Burada başkanımızın federasyonla yapacağı görüşmeler nasıl bir sonuca varacak merak ediyorum. Biz de daha iyi bir takvimde oynanmasından yanayız”

"Avrupa maçları yüksek tempolu maçlar oluyor"

“Sezon başından bugüne kadar Konferans Ligi’nde gidebileceğimiz yere kadar gitmekti hedefimiz. Bu akşam çeyrek finale yükseldik. Yine aynı düşüncedeyim. Süper Kupa ile ilgili; kupaya adayız. Biz Fenerbahçe olarak 3 günde bir maç oynuyoruz. Avrupa seyahati yapıyorsunuz ve maçlarda oyuncuların ne kadar yıprandığını biliyorsunuz. Bunların hepsinin sebebi var. Aşırı yıpranmalar sakatlıklara neden oluyor. Avrupa maçları yüksek tempolu maçlar oluyor. Kendi liginizde de aynı tempoda oynadığınız zaman yıpranmalar oluyor. Elimizdeki en sağlıklı oyuncularla maça çıkmayı hedefliyoruz. Önümüzde Süper Kupa, Konferans Ligi ve Süper Lig maçları var. İnşallah bunların 3’ünü de kazanırız diye düşünüyorum” dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 39
  • cerrah paşalı 1 ay önce Şikayet Et
    Ağlak FB'yi, TS hakemlerle birlikte yenecektir....
    Cevapla
  • İsvicreli 1 ay önce Şikayet Et
    Aglak varsa oda sizsiniz 30 sene gelin ettik sizi kadıköyde Kendi sahanızdada gelin edecegiz
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    trabzonu duyunca her tarafı çekmeye başladı
    Cevapla
  • Deniz 1 ay önce Şikayet Et
    Aynen kanka sen öyle sanmaya devam
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yazık size
    Cevapla
  • Canca53 1 ay önce Şikayet Et
    He he adelesi cekmiştir taklacinin
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Korkudan olmuştur.. sırf Trabzon a gitmemek için :)
    Cevapla
  • Kemal 1 ay önce Şikayet Et
    Trabzondan neden çekinsin? Fener sanki Trabzonu hiç yenmemiş,
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    He he
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle