UEFA başkanı Ceferin, Fenerbahçe için İstanbul'da!

Ceferin, Fenerbahçe ile Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise'ın bu akşam Ülker Stadı'nda yapacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçını izleyecek.

UEFA başkanı Ceferin, Fenerbahçe için İstanbul'da!
UEFA başkanı Ceferin, Fenerbahçe için İstanbul'da!
GİRİŞ 14.03.2024 18:19 GÜNCELLEME 14.03.2024 18:44
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Ali Koç, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile bir araya geldi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre Ortaköy'de gerçekleştirilen organizasyona Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Genel Sekreteri Theodore Theodoridis, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, UEFA Ulusal Federasyonlar Direktörü Zoran Lakovic, Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Fethi Pekin ile UEFA ve TFF yetkilileri de katıldı.

Organizasyonun ardından FB TV'ye açıklamalarda bulunan UEFA Başkanı Ceferin, "Arkadaşım olan Ali Koç beye bir gün buraya geleceğime dair söz vermiştim ve verdiğiniz sözleri tutmanız gerekir. İkinci olarak İstanbul'u ve buraya gelmeyi çok seviyorum. Fenerbahçe büyük bir kulüp ve UEFA Avrupa Konferans Ligi rekabetçi ve fantastik bir organizasyon oldu. Akşam oynanacak maçı bekliyorum." diye konuştu.

ALİ KOÇ: CEFERİN AVRUPA FUTBOLU İÇİN GÜZEL İŞLER YAPACAK

Başkan Koç da Ceferin'in İstanbul'u çok sevdiğini belirterek, "Üç yıldır, 'Gelip Fenerbahçe maçını seyredeceğim.' diye sözü vardı, bugüne nasip oldu. İnşallah ayağı uğurlu gelir. Kendisi Avrupa futbolu için çok büyük işler yapıyor. İnşallah dönem sonuna kadar da çok güzel işler yapacak. Türkiye, Türkiye Futbol Federasyonu ve benim Avrupa Kulüpler Birliğinde (ECA) olmam sebebiyle Fenerbahçe ile çok yakın ilişkileri var. Her zaman bize yol gösterdi, yardımcı oldu. Onu burada ağırlamaktan çok mutluyuz, onur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Fenerbahçe ile Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise'ın bu akşam Ülker Stadı'nda yapacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçını izleyecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Bozok 1 ay önce Şikayet Et
    Ali koc gibi güzel işler yapacaksa sorun yok 10 yılda bir Türkiye kupası...
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    madem bukadar samimi idiniz Türkiye yi UEFA başkanı özgürlük yok men etti
    Cevapla
  • Avrupada adı yok Gs 1 ay önce Şikayet Et
    Gsliler burda yaptiklari sacma sapan yorumlari anlamiyorum
    Cevapla
  • KASIMPAŞA'LI 1 ay önce Şikayet Et
    Beyler onu bunu bilmem futboldan bahsedecek olursak fenev bu aksam 5 1 kabeder demedin demeyin
    Cevapla
  • 123456 1 ay önce Şikayet Et
    Acı var mı acı
    Cevapla
  • yunus1967 1 ay önce Şikayet Et
    Maşallah, kadroyu beğendim,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle