Sadettin Saran'dan başkanlık kararı! Fenerbahçe için ayrıldı

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe başkan adaylığı ile ilgili çalışmaları nedeniyle İstanbul Ticaret Odası Meclisi'nden ayrıldığını açıkladı.

Sadettin Saran'dan başkanlık kararı! Fenerbahçe için ayrıldı
Sadettin Saran'dan başkanlık kararı! Fenerbahçe için ayrıldı
GİRİŞ 14.03.2024 19:41 GÜNCELLEME 14.03.2024 22:52
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

İTO'nun mart ayı meclis toplantısında konuşan Sadettin Saran, Odanın bir parçası olmaktan onur duyduğunu ifade ederek, bu köklü kurumdaki kısa mesaisinde çok kıymetli insanlar tanıdığını söyledi.

Odanın ülke için önemli olduğunu işaret eden Saran, şunları kaydetti:

"Geldiğimiz noktada Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığı adaylığımla ilgili çalışmalar nedeniyle İTO meclisinden üzülerek ayrılmak durumundayım. Sizlere veda ederken burada gördüğüm samimiyeti hiçbir zaman unutmayacağımı ifade etmek istiyorum."

"FENERBAHÇE İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ"


Fenerbahçe başkanlığı için çalışmalar yapan Saran, "Sevgili dostlarım, ekibimle birlikte Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda yalnızca Fenerbahçe'nin değil, aynı zamanda Türk sporunun, olimpik sporcularımızın başarısı için çalışacak, ülkemizin ismini Avrupa'da ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecek planlar ve hayallerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • Erdem bilgin 1 ay önce Şikayet Et
    Ali gitsin de sen dostluk getir yorulduk yıprandık..GS taraftarı olarak bir fenerliye maç öncesi yemek ısmarlamaya hazırım..
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    fb tarihinin unutulmaz efsane başkanı. fb aşığı, spor aşığı ve sporun içinden gelen dürüstlük abidesi AZİZ YILDIRIM. FB nin gerçek başkanı gel attıl seni çok özledik gerçekten
    Cevapla
  • Boğaçhan 1 ay önce Şikayet Et
    FB düşmanlarının FB haberlerinde ne işi var?
    Cevapla
  • 40 Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç'un adamı. Al onu vur ötekine. Yaparsa Aziz Yıldırım yapar.
    Cevapla
  • Bahadır Komat 1 ay önce Şikayet Et
    Aziz baskan sana orayi birakmaz aha yazdim buraya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle