İsmail Yüksek transfer olmak istediği kulübü açıkladı

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu İsmail Yüksek kariyer hedefinden bahsetti. İsmail Yüksek, "Avrupa'da gitmek isteyeceğim kulüp, çocukluk hayalim Manchester United" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 12.03.2024 11:14 GÜNCELLEME 12.03.2024 11:26
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İznik Belediyesi tarafından başlatılan 'Genç Tecrübeler Buluşuyor' projesi kapsamında İznik Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İsmail Yüksek katıldı.

Çocuklarla buluşan ve onların sorularını yanıtlayan Yüksek, deneyimlerini aktardı. Bir çocuğun, "Bu sezon Avrupa'da ve Türkiye'de oynadığınız en zor maç hangisi?" sorusu üzerine, hiçbir maçın kolay geçmediğini ifade eden Yüksek, "UEFA Konferans Ligi'nde oynadığımız en zor maç deplasmanda 1-0 kazandığımız Twente maçı olabilir" diye konuştu.


"ARDA GÜLER ÇOK ÖZEL BİR FUTBOLCU"

Avrupa'da transfer olacağı kulübün sistemi ve adapte olma sürecinin önemini vurgulayan İsmail Yüksek, "Önemli olan doğru zaman, doğru şartlar ve hangi sistemde oynadıkları. Benim oraya adapte olma sürecim de çok önemli. Avrupa'da gitmek isteyeceğim kulüp, çocukluk hayalim Manchester United. Arda Güler çok özel bir futbolcu, çok da güzel bir geleceğe sahip olacağını düşünüyorum. Bunu da geçen günkü maçta gösterdi. Umarım kariyeri boyunca bütün güzellikler onunla olur. Arda Güler şu an 19 yaşında, sizden yaklaşık 5 yaş büyük, o hayal ederek bu günlere geldi. Hayal etmeyi asla bırakmayın" açıklamasında bulundu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • yunus1967 1 ay önce Şikayet Et
    İsmail yüksek kalite yoksunu bir oyuncu , bir tane ince pas atamaz mı insan ya , çok koşmasa çekilmez vallahi
    Cevapla
  • yunus1967 1 ay önce Şikayet Et
    fenerbahçenin sorunu gerçekten İsmail Kartaldır, futbolcular hep aynı hataları yapıyor , ama bir çözüm üretilemiyor.
    Cevapla
  • yunus1967 1 ay önce Şikayet Et
    ismail'in heyecan ve kalite sorunu var, bence çok üst düzey orta saha ,hiç bir zaman olamaz
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    heytbe sonun abilerine benzemesin istiyorsan bu hayalinden vazgeç derim.
    Cevapla
  • Akus37 1 ay önce Şikayet Et
    Yakışır İsmailime inşallah gidersin gönlünün istediği yere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle