İsmail Kartal'dan Union itirafı! "Günlerce düşündüm..."

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise'i deplasmanda 3-0 mağlup ettikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'dan Union itirafı! "Günlerce düşündüm..."
İsmail Kartal'dan Union itirafı! "Günlerce düşündüm..."
GİRİŞ 08.03.2024 02:06 GÜNCELLEME 09.03.2024 10:23
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'i 3-0'lık skorla mağlup ederken büyük bir avantajın da sahibi oldu.

Bu mücadele sonrası Sarı-lacivertli takımda teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

İŞTE İSMAİL KARTAL'IN SÖZLERİ:

"Planı günlerce düşündüm"

"Bu takımın ne kadar organize olduğunu, iyi futbol oynadığını ve mücadele ettiğini biliyorduk. Çok iyi analiz ettik. Evimize bile gitmedik 3-4 gün. En küçük detayları bile es geçmedik. Planı günlerce düşündüm... Turu geçmek için buraya gelmiştik. Planımız işledi. Oyuncular verdiğimi görevlere sadık kalarak, çok iyi mücadele ettiler. 3-0 gibi net bir galibiyet aldık. Avantaj elde ettik. Buradaki güzel oyun ve galibiyetten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Buraya kadar gelen taraftarımıza da teşekkür ediyorum.

"Ülke puanı için çok önemliydi"

"Bu takımın hem ön direğe hem de arka direğe goller attığını biliyorduk. Bizden uzun bir takımdı, bunun önlemini aldık. Aynı zamanda 7 gol yediler duran toptan. Buna iyi çalıştık. Daha sonra oyunu tutmasını iyi başardık. Kompakt bir şekilde rakibin karşısında kaldık. Üretkenliklerini durdurunca, kendi oyunumuz ön plana çıktı. Net bir galibiyet elde ettik. Ülke puanı için çok önemliydi. Hem de camiamızın beklediği oyun gücüyle kazandığımız için çok mutluyum."

"Jayden'in gelişimine katkı sağladık"

"Jayden bu sene bizimle birlikte çok büyük bir gelişim içerisinde. Genç bir oyuncu. Atletizmi yüksek, fizik gücü iyi. Hem stoper hem sol bekte gelişimine katkı sağladık. Bugün sol bek başladı, stopere geçti. Attığı golle büyük kulüplerin dikkatini çektiğini düşünüyorum. İyi ve önemli bir oyuncu bizim için. Kendisini de ayrıca tebrik ediyorum. Elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde değerlendirmek için çalışıyoruz. Bizim de bir katkımız olduysa ne mutlu bize. Hem kendisi hem de Fenerbahçe'yle ilgili çok daha iyi şeyler olur umarım."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • kahraman 1 ay önce Şikayet Et
    Duyanda Reale karsı oynayacağı maçı için düşünüyor sanacak normal şarlarda zaten bu kadroyla yenmen lazımdı neyi günlerce düşünüyorsun
    Cevapla
  • yunus1967 1 ay önce Şikayet Et
    boşuna uğraşmıssın, doğru kadro, doğru mücadele yeterlidir, Sen oyunu iyi oku değişiklikleri doğru yap yeter, mesela dün Cengiz'i çok geç aldın oyundan
    Cevapla
  • Rezil 1 ay önce Şikayet Et
    Yenilseydin gunlerdir dusundum dermiydin arap merak ediyorum
    Cevapla
  • Abdullah kaleş 1 ay önce Şikayet Et
    Rezil adlı yorumcu Arap derken ırkçılık yapıyorsun o Arap diye sen üstünmü oldun aksine alçaldın küçümsedigin için iyice rezil oldun
    Cevapla
  • Bozkurt 1 ay önce Şikayet Et
    Hakaemler adaletli olsunlar siz o zaman göreceksiniz
    Cevapla
  • gsli 1 ay önce Şikayet Et
    Ben ismail hocayı severim ama bir davranışı varki ben yaptım ben ettim diliyle konuşuyor. Bence bu dil ona zarar verecek. Hemen herşey gülşük gülistanlık oluyor. Yok arkadaş ben maçı izledim. Rakip öyle abartıldığı gibi çok iyi değişdi fenerli oyuncular da çok güzel oynamadılar sade bir oyundu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle