İsmail Kartal'ın kararı Ada'da gündem oldu!

Fenerbahçe'de İngiliz futbolcusu Ryan Kent'in Union Saint-Gilloise maçının kadrosuna alınması, İskoçya'da gündem oldu.

GİRİŞ 07.03.2024 10:19 GÜNCELLEME 07.03.2024 10:25
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı-lacivertlilerin kamp kadrosu belli olurken, listedeki bir isim dikkatleri çekti.

SON MAÇI KASIM AYINDA

Sarı-lacivertliler İngiliz futbolcusu Ryan Kent'i, Süper Lig sezonunun geride kalan kısmı için kadro dışı bırakmıştı. 2023-2024 sezonunun ikinci yarısı için kulübün takım listesinde 27 yaşındaki oyuncuya yer verilmedi. Kent, Rangers ile yollarını ayırdıktan sonra bedelsiz olarak Fenerbahçe'nin yolunu tutmuş, Avrupa'da son olarak kasım ayındaki Nordsjaelland maçında forma giymişti.

"ACIMASIZ KARAR"

Ryan Kent'in UEFA Konferans Ligi karşılaşmasında sahaya çıkma ihtimalinin belirmesi, son olarak top koşturduğu İskoçya'da yankı uyandırdı. Scottish Sun gazetesinde 'Dramatik çağrı' ifadesinin kullanıldığı haberin başlığında şu satırlara yer verildi:

'Eski Rangers yıldızı, resmi olarak kadrodan çıkarıldıktan dört hafta sonra teknik direktör tarafından dramatik bir şekilde geri çağrılıyor. Acımasız karardan sadece birkaç hafta sonra kadro dışı bırakılmasına sürpriz bir ara vermeye hazırlanıyor'

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 16
  • Cemal Altın 1 ay önce Şikayet Et
    Bu kent,te takım oyununa uyum ruhu pek yok. Emre Mor da biraz öyle. Enerjilerini boşa harcıyorlar.
    Cevapla
  • El nino 2 ay önce Şikayet Et
    Mhk ve federasyon yüzünden, hep operasyon hep.
    Cevapla
  • seko 2 ay önce Şikayet Et
    ne yaptığını bilmeyen kartalcik
    Cevapla
  • arda 2 ay önce Şikayet Et
    köy-ferans liğimi mahalle macı gel
    Cevapla
  • noob 2 ay önce Şikayet Et
    siz hangi avrupa ligindeydiniz?
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Diğerlerinin nerede olduğuna bak ve ülke puanı için bu ligden puan alıyoruz. Tabii bunu anlamanı beklemiyorum. Taraftarlık adı altında küçümsemeyin. O futbolcular ülkeye puan getiriyor sizin takım ne yapıyor
    Cevapla
  • dis iz spartaaa 2 ay önce Şikayet Et
    Aston Villa, Ajax, Lille, Fiorentina, Olympiakos gibi köy takımları var. Keşke Isparta Pırak(4 yeter, atma artık anlamında) gibi yıldızlar topluluğu bir takım(!) olsaydı.
    Cevapla
  • Sadık 2 ay önce Şikayet Et
    Yabancı kriterinden dolayı ligde oynatılmıyor. Avrupada oynayabileceği için kadroya alındı. Yabancı medya bilip bilmeden yazmış.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Aylardır top oynamayan adamı oynatmak akla mantığa uygun mu peki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle