Ali Koç bırakma kararı almıştı! Aziz Yıldırım'dan flaş adaylık kararı

Aziz Yıldırım, son gelişmelerden sonra Fenerbahçe Başkanlığına yeniden aday olma kararı aldı.

GİRİŞ 06.03.2024 11:25 GÜNCELLEME 06.03.2024 14:05
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Aziz Yıldırım’ın yaklaşan Fenerbahçe kongresinde yeniden başkan adayı olabileceği öne sürüldü.

Süper Lig’de Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk rekabeti veren Fenerbahçe’de başkan Ali Koç’un ikinci döneminin sonunda başkanlığı bırakması beklenirken, spekülasyonlar da artarak devam ediyor. Daha önce yaptığı açıklamada iki dönem için göreve geldiğini belirten Koç, bırakma düşüncesinde kararlı olduğunu ve adayları beklediğini ifade etmişti.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Sadettin Saran tek aday olursa Aziz Yıldırım da karşısında kesin olarak aday olacak.

Aziz Yıldırım cephesinden sürpriz açıklama!

 

Yazılı bir açıklamada yayınlayan Aziz Yıldırım, "Geçtiğimiz aylarda düzenlediğim bir basın toplantısında sorulan bir soru üzerine ifade ettiğim gibi, “Kulübe Fetöcü, hocacı ya da herhangi bir şekilde kulüpten menfaat sağlamış kişiler aday olursa, karşılarına da hiç kimse aday olarak çıkmazsa, aday olacağım” şeklinde, kulübümüz adına son derece önemli bir takım prensipler ortaya koymuştum. Gelinen noktada, seçimli olağan genel kurula daha aylar vardır ve yapılan tüm bu konuşmalar yersizdir. Takımımızın şampiyonluğa ihtiyacı vardır ancak camianın gündemi ısrarla şampiyonluktan uzaklaştırılmaktadır. Fenerbahçe’nin şu an başkanlık gibi bir derdi yoktur." ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 79
  • Yaşar 1 ay önce Şikayet Et
    Koç ali sayesinde berbat 6 yıl yaşadı FB. Aziz başkan en azından rengi belli koç gibi bir ayagı israilde bir ayagı amerikada degil.
    Cevapla
  • Suat 1 ay önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım gibi takımı için canını,malını,özgürlüğünü ortaya koyan bir başkan keşke Galatasarayın başında olsaydı. Avrupada çok daha tarih yazardık
    Cevapla
  • Mustafa 21 1 ay önce Şikayet Et
    Aziz başkan başkanken bi sürü tesis açtın ama zıtlaştığın için Galatasarayı Galatasaray yapan adamsın şimdi yola geldin ama o kaybedilen şampiyonluklar ne olacak?
    Cevapla
  • Halit Alğur 1 ay önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım gittikten sonra ben çocuklarım Fenerbahçe yi bıraktık Aziz Başkan gelirse tekrar Fenerbahçe liyiz
    Cevapla
  • Remzi sezer 1 ay önce Şikayet Et
    Fener bahçeye Aziz Yıldırım gelmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle