İtalya'dan Fenerbahçe'ye 10 milyon euroluk teklif!

Serie A ekiplerinden Fiorentina, Fenerbahçeli Rodrigo Becao'ya kancayı taktı. Sezon sonu Fenerbahçe'nin kapısını çalacak Çizme ekibi, 10 milyon euroyu gözden çıkardı.

İtalya'dan Fenerbahçe'ye 10 milyon euroluk teklif!
İtalya'dan Fenerbahçe'ye 10 milyon euroluk teklif!
GİRİŞ 03.03.2024 16:59 GÜNCELLEME 03.03.2024 16:59
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao'ya Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın talip olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Bu sezon Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra etkili bir performans sergileyen Rodrigo Becao, İsmail Kartal'ın da ilk 11'de vazgeçilmez isimlerinden biri oldu.

FIORENTINA TALİP OLDU

28 yaşındaki Brezilyalı futbolcuya İtalyan kulüplerinin ilgisi devam ediyor. Sambacı için son olarak Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın talip olduğu öğrenildi.

SEZON SONUNDA TEKLİF

Floransa ekibinin, daha önce Çizme'de Udinese formasını da terleten futbolcu için sezon sonunda teklif yapmayı düşündüğü gelen haberler arasında.

10 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARILDI

Fiorentina'nın, Becao için 10 milyon Euro gibi bir bütçe ayırmayı düşündüğü ifade edildi. 1.91 boyundaki Becao'nun Kanarya ile kontartı 2028'de sona erecek.

Sakatlığı nedeniyle ligde üst üste 17 maçta forma giyemeyen ve Hatayspor maçıyla sahalara geri dönen Brezilyalı savunma oyuncusu, bu sezon çıktığı 14 maçta 1 gol kaydetti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Uğur 4 ay önce Şikayet Et
    Jesus dönemi; yeteneklerinin üzerine ekleyen, taktik anlamda çizgi üzerinde sürekli gelişen ataklar çalışan evrimlesen fenerbahçemiz bireysel futbol ile günü kurtaran takım olmuş maalesef,
    Cevapla
  • Riddick 4 ay önce Şikayet Et
    Hiç şaşırmadık
    Cevapla
  • yunus1967 4 ay önce Şikayet Et
    presi doğru yapamıyoruz, en büyük eksik bu, orta saha , ismail,ferdi,fred,şimanski, mert hakan olsa 4-5-1 oynasak , Türkiyenin City'si oluruz :))
    Cevapla
  • Burak 4 ay önce Şikayet Et
    Çok haklısın.
    Cevapla
  • Alpertunga 4 ay önce Şikayet Et
    conconun yere yatıp yuvarlanan aktörleri için teklif yok mu adamlar tam oskarlik rol kesiyor. Bı dansöz arifleri vardı, düşünce hakeme bakar top gibi yuvarlanirdi ta ki penaltı verilene kadar armadillo gibi bir şeydi.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    nedir bu fener düşmanliği...
    Cevapla
  • Kadir Ünal 4 ay önce Şikayet Et
    Mesele sevmek değil namuslu dürüst olmak
    Cevapla
  • rıdvan 4 ay önce Şikayet Et
    bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçeyi kimse sevmez ne hakemler ne de diğer takımlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle