İngiliz devi Ferdi Kadıoğlu için geliyor! Rekor bedel...

Fenerbahçe'deki etkili performansıyla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu'nu Arsenal izleme kararı aldı.

GİRİŞ 02.03.2024 17:33 GÜNCELLEME 02.03.2024 17:52
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Şampiyonluk yarışı ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde yoluna devam eden Fenerbahçe’de bu sezon gösterdikleri performansla bazı futbolcular Avrupa takımlarının transfer listesine girdi.

Bu isimler Sebastian Szymanski, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci oldu. Avrupa’nın büyük takımlarıyla adı anılan yıldız futbolcular için Fenerbahçe’nin kapısının çalınması bekleniyor.

Avrupa devleri Ferdi'nin peşine düştü

Bu isimlerden olan Ferdi Kadıoğlu’nu İtalyan ekipleri Milan, Inter ve Napoli’nin yanı sıra Alman ekibi Borussia Dortmund ve İngiliz ekibi Arsenal ve Manchester City transfer etmek istiyor.

Arsenal'dan izleme kararı

TEAM Talk’ta yer alan habere göre İngiliz ekibi Arsenal, Hatayspor ile oynanacak olan maçta Ferdi Kadıoğlu’nu izlemek için gözlemci gönderecek. Ayrıca Napoli’nin de futbolcuyu izleyeceği kaydedildi.

Fenerbahçe bonservisini belirledi

Ali Koç yönetiminin futbolcu için 30 milyon euro bonservis istediği belirtilen haberde Arsenal’in kasasından bu bedel denk gelen 25.7 milyon sterlini çıkarması gerektiğine dikkat çekildi. Ferdi’nin Arsenal takımının sol bek sorununu çözebileceği belirtildi. 

36 maçta görev aldı

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilen 24 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu, bu sezon 36 maçta oynadı, 2 gol atarken 3 asist yaptı. Ferdi’nin Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 23
  • oktay 1 ay önce Şikayet Et
    köf-ferans ligini baz almaz kimse mılletı kandırmayın YEMEZLERRRRRRR Milli maçta görürsünüz halini :)
    Cevapla
  • Bülent 1 ay önce Şikayet Et
    Niye ferdi premier ligde oynayamasin zaha oynuyorduda ne oldu buraları fetih mi etti
    Cevapla
  • Erkan 1 ay önce Şikayet Et
    Ulan bi satamadiniz su adami o kadar reklami oldu yok arkadas yok yok ayni sey nelsonda da oldu borakin be arkadas surekli ayni haberler olmaz calisin uretin
    Cevapla
  • İbrahim 1 ay önce Şikayet Et
    Sacha Boeye 30 milyon € verilen yerde Ferdinin değeri 50 milyon € eder .. Şampiyonluk alınırsa 50 milyon € istenmeli...Ferdi daha yetenekli... Not: Trabzonsporluyum...
    Cevapla
  • dadas 1 ay önce Şikayet Et
    yok yok 100 mio eur eder... abartmayin ya.. boeyin satilmasinin en büyük sebebi sampiyonlar liginde gösterdigi performansiydi ve bayernin acilen ihtiyacti oldugu icin. yoksa oda 30 mio eur ya gidemezdi, biraz gerkecki olun
    Cevapla
  • Cezmi 1 ay önce Şikayet Et
    30 milyon verirler Ferdiye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle