Fenerbahçe'de anlaşma tamam! Yıldız ismin sözleşmesi uzatılacak

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci ile nikah tazeleniyor. Şu anda yıllık 15 milyon TL alan İrfan Can'ın ücreti 50 milyon TL olacak. Bu rakam 2021 yılındaki 15 milyon TL'nin karşılığı olan 1.7 milyon Euro'ya denk geliyor.

Fenerbahçe'de anlaşma tamam! Yıldız ismin sözleşmesi uzatılacak
Fenerbahçe'de anlaşma tamam! Yıldız ismin sözleşmesi uzatılacak
GİRİŞ 02.03.2024 12:20 GÜNCELLEME 02.03.2024 12:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında sona erecek olan İrfan Can Kahveci ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'den yılda 15 milyon TL kazanan İrfan Can, Euro bazında ilk başta 1.7 milyon kazanırken kurun değişmesiyle bu rakam 900 bin Euro'ya gerilemişti.

Sarı-Lacivertli yönetim yeni sözleşmede 1.7 milyon Euro rakamını baz alıp milli futbolcuya yıllık 50 milyon TL ödemeyi planlıyor. Kısa bir süre içinde bu sözleşmesinin imzalanacağı ve sözleşmenin yeni sezondan itibaren geçerli olacağı da gelen haberler arasında.



İMZA İLE ÖDÜLLENDİRİLECEK

En başarılı sezonunu yaşayan İrfan Can Kahveci, bu sezon 36 resmi maçta 13 gol atarken 7 de asist yaptı. Sezon başında taraftarlarla sorun yaşamasına rağmen milli futbolcu müthiş bir performans ortaya koyarak adeta Sarı-Lacivertliler'in sevgilisi haline geldi. Fener yönetimi de İrfan Can'ın bu performansını yeni sözleşme ile ödüllendirecek. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • ‏KAHRAMAN 1 ay önce Şikayet Et
    Ismi yabanci olsa mesela caffe kaan falan 4 mislide verirlerdi
    Cevapla
  • ali veli 2 ay önce Şikayet Et
    saçma sapan bir karar olmuş. yahu bu adam sahada dolanıyor,ikili mücadele yok. antrenman yaptığı bile meçhul...geldiğinden beri sürekli sakatlanıyor.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    yani her oynadığı maç 1 milyon tl den fazlasına geliyor vay bee hükümet uyuma bizim 10 tl borcumuza arslan kesiliyorsun takımlarım 5 10 milyar borcu var bankalara devlete
    Cevapla
  • Fenerli 2 ay önce Şikayet Et
    Parayı alınca oynamaz o kadar vermeyin 25 verseydiniz tamam derdi
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bir iki gol atıyor sonra gerisi boş oyun olarak kesinlikle iyi değil medya cok abartıyor... satılsın yol kısayken zeki oyuncu değil...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle