Fenerbahçeliler Fred'i dört gözle bekliyor!

Fenerbahçe'de Fred, uzun bir aradan sonra dünkü idmanın tamamında takımla çalıştı. Brezilyalı yıldızın Hatayspor karşısındaki durumu belli oldu. İsmail Kartal, Sambacı'nın dönüşünün herkesi etkileyeceğine inanıyor.

Fenerbahçeliler Fred'i dört gözle bekliyor!
Fenerbahçeliler Fred'i dört gözle bekliyor!
GİRİŞ 01.03.2024 09:41 GÜNCELLEME 01.03.2024 09:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe için Fred'in takım için ne kadar değerli bir oyuncu olduğu, yokluğunda anlaşıldı.

İki ayrı dönemde sakatlık yaşayan Sambacı'nın yokluğunda takımın genel performansı düşerken, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Edin Dzeko gibi oyuncular da olumsuz etkilendi. İşte Brezilyalı yıldızın dönüşü ve istatistiklerine dair detaylar...

FRED'LE BÜYÜK FARK VAR

Fenerbahçe, Fred'in oynadığı maçlarda sadece, sakatlanıp 87. dakikada kenara geldiği Samsunspor mücadelesinde kayıp yaşadı. İsmail Kartal, 21 Ocak'tan beri formasından uzak kalan tecrübeli orta saha oyuncusunun dönüşünü sabırsızlıkla bekliyordu. Fred, uzun bir aradan sonra antrenmanın tamamında takımla çalıştı ve idmanı sıkıntısız bir şekilde tamamladı.

KARTAL'IN KRUNIC PLANI

Brezilyalı yıldızın yarınki Hatayspor mücadelesinde formasına kavuşması bekleniyor. İsmail Kartal'ın, maç eksiğine rağmen öğrencisini ilk 11'de görevlendirmesi sürpriz olmaz. Çünkü Kartal, Fred'in dönüşünün birçok açıdan takım performansına seviye atlatacağına inanıyor. Başarılı çalıştırıcı, çok eleştirilen Rade Krunic'in, baştan beri planladığı şekilde Fred ile yan yana oynadığında gerçek kalitesini göstereceğini umuyor.

TAM ZAMANINDA

Sambacı, Sarı-Lacivertliler'in ön alan presinde ve dolayısıyla atak devamlılığını sağlamasında kilit roldeydi. Onun yokluğu, hücum hattında başta Szymanski olmak üzere Tadic ve Dzeko'nun formunun düşmesine de neden oldu. Kısacası, sezonun en yoğun dönemine ve ligde kritik viraja girilirken Fred'in yeniden formasına kavuşması İsmail Kartal'a derin bir nefes aldıracak.  

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Niye volkan gs li mi ki emre gibi yapsın
    Cevapla
  • Musti 2 ay önce Şikayet Et
    Bu İsmail Kartal fredi tekrar oynatır ve bütün yükü onun üzerine verir adam tekrar sakatlanır çünkü başka n yapacağını bilmiyor ki
    Cevapla
  • kkkkkk 2 ay önce Şikayet Et
    Çöp takımın çöpü
    Cevapla
  • rasim 2 ay önce Şikayet Et
    Volkan Demirel fb kurtarır yedek kadro ile cikar
    Cevapla
  • Ankaragücü 2 ay önce Şikayet Et
    Uğur o değilde emre ne temiz süpürdü be 3-0
    Cevapla
  • Uğur 2 ay önce Şikayet Et
    Emre size karşı kazım canla çıkınca niye sesiniz çıkmıyordu kedicik!
    Cevapla
  • M. Erdem 2 ay önce Şikayet Et
    İsmail Kartal hala Krunic diıor ya benim şarterler atıyor. Krunic'le şampiyonluk elden gidecek, ama İsmail Kartal hala göremiyor.
    Cevapla
  • Musti 2 ay önce Şikayet Et
    İsmail hoca mi yaw
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle