Aziz Yıldırım'a en yakın isimden bomba iddia!

Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe’de yöneticilik yapan Abdullah Kiğılı, “Fenerbahçe şampiyon olursa Ali Koç’un ayrılması mümkün olmaz. Koç ayrılır ve Sadettin Saran tek aday olursa Aziz Başkan aday olur." dedi.

GİRİŞ 29.02.2024 11:59 GÜNCELLEME 29.02.2024 12:57
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Abdullah Kiğılı, Saadettin Saran'ın Fenerbahçe'deki başkanlık seçimine tek aday olarak girmesi durumunda Aziz Yıldırım'ın aday olacağını söyledi.

Patronlar Dünyası'ndan Necla Dalan'ın haberine göre; Fenerbahçe başkanlığına geri dönmeye sıcak bakmayan Aziz Yıldırım, tek aday Sadettin Saran olursa bu fikrini değiştirecek.

Dalan'ın haberinde şu ifadeler yer aldı; "Birkaç gün önce bir iş insanı ile sohbet ederken yakından tanıdığı Aziz Yıldırım'ın aday olup olmayacağını da konuştuk. Bu konuda net cevap vermedi ancak iki hafta önce Ali Koç'un Abdullah Kiğılı'yı Zorlu Center'daki ofisinde ziyaret ettiğini anlattı. Ziyarette Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Genel Sekreteri Burak Kızılhan ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da vardı."

ALİ KOÇ 5 YIL SONRA KİĞILI'YI ZİYARET ETTİ

Malum Abdullah Kiğılı, Aziz Yıldırım'ın yakın dostlarından ve başkanlığı dönemindeki yöneticilerdendir.

Haliyle merak ettim ve Abdullah Kiğılı'yı aradım. Öncelikle bu buluşmayı sordum. Beş yıl aradan sonra Ali Koç'un ofisine ilk kez geldiğini söyleyen Kiğılı, "Ali Başkan 15 gün önce geldi. 'Döneri hazırla geliyorum' dedi. Geldi, üç saat kaldı. Döner ve köfte yedik, keyif yaptık, sohbet ettik" dedi.



'SARAN TEK ADAY OLURSA AZİZ YILDIRIM ADAY OLUR!!

Ardından sözü Aziz Yıldırım'ın aday olup olmayacağına getirdim ve Kiğılı'dan şu cevabı aldım:

"Fenerbahçe şampiyon olursa Ali Koç'un ayrılması mümkün olmaz. Şampiyonluk olmazsa ayrılır. Ali Koç'un ayrılır ve Sadettin Saran tek aday olursa Aziz Başkan aday olur. Zamanında Saran'ı kulüpten ihraç ettiren Aziz Başkan… Sonra ne olacak? Aziz Başkan 'Haydi arkadaşlar' diyecek ve biz de görev alacağız."

KAYNAK: PATRONLAR DÜNYASI
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Levrock 1 ay önce Şikayet Et
    Ali Koc kalmali
    Cevapla
  • ihtiyar 1 ay önce Şikayet Et
    Bu kulüplerin başı zenginlerle dertte, hangi kulüpte böyle bir topluluk bağlantısı yoksa misal başakşehir, iyi kötü bir yönetim zihniyeti oluyor, kötü yönetimleri taraftarı da etkiliyor doğrudan futbola etkileri de var, bunlardan kurtulursak futbol nefese alacak.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Aziz yıldırımı kovanlar şimdi gelsin diye dua eder olmuş gs nekadar büyüksün :)
    Cevapla
  • BursalıMami 1 ay önce Şikayet Et
    İnşallah Aziz Başkan geri gelir de şu beceriksizlerden bizi kurtarır.
    Cevapla
  • Ali Osman 1 ay önce Şikayet Et
    Aziz Başkan başka Tek geçeriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle