İsmail Kartal'dan Galatasaray yorumu: Tüm Türkiye biliyor!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray'ın ligde kazandığı Antalyaspor maçına değinerek "Dünkü maçla ilgili neler olduğunu tüm Türkiye biliyor. Ben ne söyleyebilirim" dedi.

İsmail Kartal'dan Galatasaray yorumu: Tüm Türkiye biliyor!
İsmail Kartal'dan Galatasaray yorumu: Tüm Türkiye biliyor!
GİRİŞ 27.02.2024 23:39 GÜNCELLEME 27.02.2024 23:40
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında deplasmanda Ankaragücü'ne 3-0 mağlup olan Fenerbahçe turnuvaya veda etti.

Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. 

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde: 

"Bundan ders çıkartmalıyız"

"Biz buraya iddialı gelmiştik. Hemen oyunun başında net bir pozisyon bulduk, gole çeviremedik. Golü yapabilseydik daha iyi mücadele edip oyunu ele geçirebilirdik. Rakibimiz daha fazla mücadele etti. Hiç bize yakışmayacak, bir tepki koyamadan maçı bitirdik. Bundan ders çıkartmalıyız."

"Bugün iyi oynamadık"

"Bundan önceki berabere kaldığımız maçlarda oyunun üstünlüğünü elinde tutan, iyi oynayan Fenerbahçe vardı. Bugün iyi oynamadık. En kısa zamanda toparlanıp, bıraktığımız yerden devam edeceğiz. Hatayspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız ve yolumuza bakacağız"

"Hepimize ders oldu"

"Buraya biz tur atlamak için iddialı gelmiştik. Maçın başında hemen Cengiz'in bulduğu pozisyonu gole çevirebilseydik, o moralle oyunu elimize geçirebilirdik. Olmadı. Rakip daha iyi mücadele etti. Sonuçta bugün hiç beklemediğimiz bir oyunla kaybettik. Ben ve oyuncularım maçtan sonra toplantı yaptık. Bunun nedenlerini inceleyeceğiz. Hepimize ders oldu ve bundan ders çıkartmalıyız. Ankaragücü'nü de kazandığı için tebrik ederim"

"İşimizi yapmaya çalışıyoruz"

"Bizi çok fazla etkilememesi gerekiyor. İşimizi yapmaya çalışıyoruz. Bugün istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Tepki koyamadık. Bundan ders çıkartacağız ve önümüze bakıyoruz."

"Ben ne söyleyebilirim"

"Dünkü maçla ilgili neler olduğunu tüm Türkiye biliyor. Ben ne söyleyebilirim! Kamuoyunun takdirine bırakıyorum Dünkü maçla ilgili değil sadece sezon başından beri gelen bir şey! Biz bir penaltı kazanıyoruz, herkes ayağa kalkıyor! Ama onun haricinde bir tane verilmeyen penaltımız var, onu kimse konuşmuyor! Çok fazla konuşmak istemiyorum orayla ilgili. Bugün istediğimiz tepkiyi veremedik. Taraftarımızdan özür diliyoruz"

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 118
  • yunus1967 2 ay önce Şikayet Et
    ismail Kartalın bu kadar hatasına rağmen arkasında duranlar , büyük hayal kırıklığı yaşayacaklar.Fredin yokluğunda inatla Ferdiyi 8 'de denemeyen, Batşuaiye az süre verip , Tadiçe sonsuz güvenen bir insana nasıl destek veriyorsunuz, bir düşünün,
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 2 ay önce Şikayet Et
    Rakibe çamur ata ara on yıldır şampiyon olamıyorsunuz bu kafayla daha çoooook beklersiniz....
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bu İsmail sapıttı iyice, fener maçı yüzünden gs maçında katlettiler
    Cevapla
  • Harun 2 ay önce Şikayet Et
    Ya kardeşim takım iyi oynamıyor biraz öz eleştiri yapın. Başkanınız gibi sıkıştıkça gs ye sallamaktan vazgeçin. Şampiyonlukta en büyük rakibiniz ama adamlara karşı 2 senedir golünüz yok. Onca verilen beleş penaltılara rağmen. Bu gidişle daha çoook nal toplarsınız
    Cevapla
  • Yılmaz 2 ay önce Şikayet Et
    Sizi de tüm Türkiye biliyor İsmail hoca. Her sene penaltı şampiyonu , rakibe bol kırmızı kartlar vs. Söyletme bizi şimdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle