Fenerbahçe'den olay paylaşım! TFF'ye Icardi tepkisi

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'ye PFDK tarafından verilen 1 maçlık ceza için bir açıklama yaptı.

GİRİŞ 26.02.2024 16:32 GÜNCELLEME 26.02.2024 17:40
Bu Habere 147 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'nin Ankaragücü maçında tribünlere yaptığı hareket nedeniyle PFDK'dan 1 maç men cezası almasıyla ilgili bir açıklama yayımladı.

Sarı lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Icardi ile bir fotoğrafı paylaşılarak şu ifadelere yer verildi:

"Rakip tribünlere yapılan UTANMAZ harekete verilen bir (1) maçlık cezanın hikayesi, fotoğraftaki hayranlıkta gizli…

Bir örneği daha yok demiştik, tarafsız olması gerekenlerin ortaya koyduğu bu duruşun.

Şampiyonluk yarışını etkileyebilecek kural tanımayan bu hukuksuzluk, bir takım lehine bu kadar açık ve net bir kayırma daha önce görülmemiştir.

Bugün, sözün bittiği yerdeyiz!

Bu saygısızlık sadece Ankaragücü tribünlerine değil, Türk sporuna ve tüm sporseverlere yapılmıştır.

Mehmet Büyükekşi ve TFF çatısı altında Türk futbolunu yönetenler;

Saha içinde ve dışındaki tüm kararlarınızın, bir takımı kayırma, o takımı şampiyon yapma refleksiyle alındığını kamuoyu bir kez daha görmüştür."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 147
  • Alper 4 ay önce Şikayet Et
    Maçta 4 hakem, 26 kamera, 20.000 seyirci görmüyor. 2 gün sonra bir fotoğraf ortaya çıkıyor ne olduğu belli olmayan. Montaj olduğu belli. Gs kulübü savcılığa şikayet ediyor. Ama görmek istemeyen gözler görmüyor. Savcılık bu montajı tespit ederse ve yapanlar hakkında dava açar ceza verirse ne diyeceksiniz
    Cevapla
  • Kadir 5 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar gereksiz ve algı çalışması laf edeceğinize iddia ettiğiniz bu hareketin maç görüntülerini yayınlayın. Kaçıncı dakikada hangi olay ve gerginlik sonrası yapılmış yayınlayın herkes görsün. Ben maçı naklen seyrettim böyle bir hareket yok, gerginlik yok, seyirci tepkisi yok, maç sonu açıklamalarda yok yok yok. 2 gündür de araştırıyorum yine yok. Olmayan montaj bir fotoğraf
    Cevapla
  • Recep 5 ay önce Şikayet Et
    Sayın Fenerbahçe yönetimi ve taraftarları 1965 yılından beri Fenerbahçeliyim daha hiç bir TFF başkanının Fenerbahçe’nin iyi gününde kötü gününde görmedim gören bilen varsa lütfen yazın
    Cevapla
  • Ercan 34 5 ay önce Şikayet Et
    Görüntü montajdir hemde çok acemice yapılmış 26 tane kamera 6 hakem görmediğini seyirci tespit ediyor dünyada bir ilktir montaj görüntü ile ceza alan futbolcu
    Cevapla
  • Uyarıcı 5 ay önce Şikayet Et
    FUTBOL HARAMDAN GÜNAHTAN TEMİZLENMELİ. acil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle