Fenerbahçe'ye iki isimden müjdeli haber!

Ankaragücü ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de, Fred ve Osayi Samuel'den sarı lacivertli taraftarları sevindirecek haberler geldi.

Fenerbahçe'ye iki isimden müjdeli haber!
Fenerbahçe'ye iki isimden müjdeli haber!
GİRİŞ 25.02.2024 16:13 GÜNCELLEME 25.02.2024 17:36
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında MKE Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesislerinde yapılan antrenman; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. 

Çabukluk çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maçlar yapan futbolcular, antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı.

Sarı lacivertli takımda sakatlığını atlatan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı. 

Kasımpaşa maçında kadroya alınmayan Osayi-Samuel'in ise ciddi bir problemi yok. Milli takımdan kalma ağrıları bulunan Nijeryalı futbolcu bugün de antrenmanın tamamında takımla çalıştı.

Kasımpaşa karşısında maça ilk 11’de başlayan oyuncular ise günü rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Sarı-lacivertli ekip, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 13
  • kılçık 5 ay önce Şikayet Et
    bu cik cik ler her hafta paf takımları ile oynasın, yenemezse penaltı jokerini kullansın.
    Cevapla
  • Poyraz 5 ay önce Şikayet Et
    İsmail hoca bu işi bilmiyor .Kurinic oynatmadı yanlış tercih smaskiyle maça başlaması gerekiyordu ikinci yarıda santrfor olarak serdar değil batuyu oyuna alması gerekiyordu.ismail hoca bu yanlışları devam ettirir ise şampiyonluk kaçar.Ben bir fenerli olarak otunu ondan daha iyi okumaktayim
    Cevapla
  • Oktay 5 ay önce Şikayet Et
    İSMAİL HOCASAA BİRİLERİ SENİ UYARMİYORMU? AKLIN YOLU BİRDİR.FERDİ SOL BEK OYNAR.SAĞ BEKTE FAYDALİ DEĞİL BÜTÜN TAKIMIN DENGESİNİ BOZDUN.İNADI BİRAK ŞAMPİYONLUK GİDECEK.EN İYİ FUTBOL OYNAYAN TAKIMI MAF VE PERİŞAN EDİYORSUN.AKLINI başına topla
    Cevapla
  • İdris 5 ay önce Şikayet Et
    Sağ osayi sol ostorvolde sağlam olsun savunm ve hucumlarada kanatlarda hızkı güçlü olur ferdiyi sola koy açık 10 numara tadiç fred ismail orta sağa maçın gidişatına göre sebestihan alınır
    Cevapla
  • Drachen 1 5 ay önce Şikayet Et
    Fred tamam da Osayi olmasa daha iyi olur , Mert Müldür ondan daha iyi hiç olmazsa orta yapmayı biliyor .
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bencede yalancı, Davut ismini lekeliyor
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    boş konuşma yalancı davit şike saray sizin federasyonunuz var
    Cevapla
  • kanarya avcısı 5 ay önce Şikayet Et
    2011 sezonu uefa f.bahçeyi niye şampiyonlar ligine almadı yerine neden ligi 2.bitiren trabzonspor gitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle