Fenerbahçe cephesinden kura yorumu: Şanssızlık...

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise ile eşleşen Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 23.02.2024 16:40 GÜNCELLEME 23.02.2024 17:37
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin son 16 turundaki rakibi Union Saint-Gilloise oldu.


Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, bu eşleşmeyi değerlendirdi.

Union Saint-Gilloise'in Kurada en iyi topu oynayan takımlardan biri olduğunu söyleyen Baki , "Genetik şanssızlığımız sürdü yine. Kurada en iyi topu oynayan takımlardan birini çektik. Anderlecht'in önünde, Liverpool'u yenmiş bir takım. Yaş ortalaması 25 olan, dinamik bir takım. Ancak bunların hiçbiri bizi ürkütmez. Şu anda tek Türk temsilcisi olarak kaldık. Belçika, Hollanda gibi ülkelerde çok taraftarımız oluyor. Hocamızın iyi ders çalışması ile turu geçeceğimize inanıyoruz." dedi.

"FENERBAHÇE'Yİ FİNALDE GÖRMEK İSTİYORUZ"

Selahattin Baki son olarak, "Türklüğü kalbinde hisseden herkesin çok heyecanlanacağı bir potansiyel final var. Takıma nazar değdirmek istemiyorum ama hepimizin inancı Fenerbahçe'yi orada, finalde görmek. Stadyumun isminden dolayı orada bir kupa kaldırmak hepimizin isteği. Heyecanla o günü bekliyoruz, hayal ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Şeytanı sevmem, ikinci olarak fb yi sevmem. Lakin göğsünde Türk bayrağı taşıyan bir takımın Avrupa maçlarında yenilmesini istemem. Fb ye başarılar dilerim.
    Cevapla
  • recep 2 ay önce Şikayet Et
    Sayın Selaattin bey avrupada ilk onaltı takım kalmış tabiki hepside iyi oynayan takımlar yönetim olarak siz hemen teslim olmuşunuz ki futbol takımı ne yapsın eğer korkuyorsanız maça çıkmayın
    Cevapla
  • İsi 2 ay önce Şikayet Et
    Anlaşılan fb yönetimi korkmuş.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    gs gibi 4 tane yer gelirsiniz daha önce 6 yediniz
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    hic bi fbli bizi desteklemedi cok ayip
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle