İtalyanların Szymanski öngörüsü! Tarihe geçebilir

Fenerbahçe forması giyen Sebastian Szymanski ile İtalyan ekibi Milan'ın ilgilendiği konuşuluyor. Polonyalı yıldızın satılması durumunda ise sarı-lacivertli kulüp, tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı rekorunu kırabilir.

İtalyanların Szymanski öngörüsü! Tarihe geçebilir
İtalyanların Szymanski öngörüsü! Tarihe geçebilir
GİRİŞ 22.02.2024 12:30 GÜNCELLEME 22.02.2024 15:15
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin sezon başı transferlerinden olan Sebastian Szymanski kısa sürede gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi olmuştu.

Yaptığı skor katkısı ve oyunuyla dikkat çeken Szymanski'nin adı bir süredir transfer dedikodularına karışmış durumda.



FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇEBİLİR

Son haftalarda form grafiği düşüşte olmasına karşın Fenerbahçe, Polonyalı yıldızın transferiyle kulüp tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı rekorunu da kırabilir.

İtalyan devi Milan'ın kıskacında olan Szymanski için Fenerbahçe'nin masaya oturacağı rakam için İtalyanlar öngörüde bulundu.

NTV Spor'un İtalyan basınından aktardığı habere göre, Sebastian Szymanski'nin piyasa değerinin 20 milyon Euro olduğu ve Fenerbahçe'nin bu rakamın üzerinde bir bonservis talep edeceği kaydedildi. 

Szymanski transferinin 21 milyon Euro'nun üzerinde bir rakama gerçekleşmesi halinde 24 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe tarihine geçecek.

REKOR VEDAT MURİQİ VE ELVİR BALJİC'TE

Sarı-lacivertli takımda bu alandaki rekor 21 milyon Euro ile Vedat Muriqi ve Elvir Baljic'e ait. Fenerbahçe, Muriqi'yi 2020'de 21 milyon euro bonservis ile Lazio'ya, Baljic'i de 1999'da yine 21 milyon euro bonservis bedeli karşılığında dünya devi Real Madrid'e satmıştı.

Bu sezon toplam 39 maçta görev alan Szymanski 12 gol, 14 asistlik katkı verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • FB 65 li 2 ay önce Şikayet Et
    Bu söylentileri fb düşmanları tetikleyebilir söylenti çıkarabilir takımın birliğini beraberligini bozabilir dikkat edilmeli
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    symanski kaç tane penaltı golü atmış ali efendi? bence sen asıl sen futbol izleme zira seyrettiğini görmekten acizsin.masa tenisi seyret ne bileyim badminton seyret
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    3.5 milyon avro ancak eder. Kimse vermez merak etmeyin.
    Cevapla
  • çağrıbey 2 ay önce Şikayet Et
    gönder gitsin gidecek diye oynuyor muş gibi rol yapıyor
    Cevapla
  • Kaptan 2 ay önce Şikayet Et
    Yalaaan bu da yalaaan ali koç gider ayak verdiklerini geri almak için özellikle Ferdi ve Syzmanski üzerinden algı yapı menajerler eliyle bunları olabildiğince yüksek fiyata satıp TOPUK yapmanın derdinde bu Komprador ailelerinin kodaman tiplerin hep taktiği budur bir kaynak bulur orayı sömürür ve alacağını alıp kaçar. Fb forması koç reklam tabelası gibi oldu görmüyor mu bu fbliler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle