Çağlar Söyüncü'den şampiyonluk sözleri!

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü, transfer sürecinin uzun sürdüğünü ancak sarı-lacivertli takımda forma giymekten dolayı mutlu olduğunu ve şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Çağlar Söyüncü'den şampiyonluk sözleri!
Çağlar Söyüncü'den şampiyonluk sözleri!
GİRİŞ 21.02.2024 14:58 GÜNCELLEME 21.02.2024 15:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de hafta sonu Kasımpaşa ile karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sarı-lacivertlilerde bugünkü antrenmanın ardından Çağlar Söyüncü açıklamalarda bulundu.

"HEPİMİZİN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK"

Sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini belirten milli futbolcu transfer süreciyle ilgili, "Takımın durumu şu anda gayet iyi. Gelmeden önce de takım arkadaşlarım çok iyi bir ortam olduğunu söylüyordu. Mücadele ediyoruz saha içinde. Hepimizin hedefi şampiyonluk. Taraftarımız dışarıda, biz içeride elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. 2.5-3 haftaya yakın bir süreç oldu. Çok şükür mutlu sona ulaştık. Bunlar biraz daha profesyonel işler. Ben de çok mutluyum burada olmaktan dolayı." sözlerine yer verdi.

"REKABET BİZE POZİTİF OLARAK DÖNÜYOR"

Takımdaki rekabetle ilgili soruyu yanıtlayan Çağlar, "Çok tecrübeli isimlerimiz var. Oturmuş bir takıma geldim. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Bu rekabet bize pozitif olarak dönüyor. Çok tecrübeli isimler var. Hepimiz forma rekabeti içindeyiz. Hocamızın kararına bağlı. Ben işimi en güzel şekilde yapıp hocamızın kararına saygı duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Çağlar Söyüncü, takıma kolay adapte olduğunu belirtirken sezon sonunda Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağıyla ilgili soruyu şöyle yanıtladı, "Şu anda eksiklerim var. Belirli bir süre oynamadım. Oynadığım maçlar da benim için yeterli değildi. Takıma adaptasyon sürecini çok çabuk atlattığım için eksikliğini hissetmiyorum. Daha iyiye gidiyorum. İlk hedefimiz 6 ay boyunca iyi çalışıp Fenerbahçe'ye şampiyonluk yaşatmak. Ondan sonrasında işin içine profesyonellik girdiği için bizim dışımıza çıkıyor. İlk hedefimiz şampiyonluk." açıklamasında bulundu.

"GÜZEL BİR TURNUVA BİZİ BEKLİYOR"

Milli takımdaki forma rekabetiyle ilgiliyse Çağlar Söyüncü şunları söyledi:

"Rekabet milli takımda da var. Çok kaliteli futbolcular var. Kendimi bildim bileli rekabetin içindeyim. Rekabet her zaman olacak. En iyi performansı veren oynayacak. Buna kimsenin şüphesi olmasın. Güzel bir turnuva bizi bekliyor. Hepimizin adına güzel geçecek."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • yunus1967 2 ay önce Şikayet Et
    Kuruniç feneri bozdu gibi,, İsmail 6 oynasın yeter, geri kalan kim olursa olsun
    Cevapla
  • BuranınYerlisi7/24 2 ay önce Şikayet Et
    Üstü Açık Yatmış Bu Angara Bebesi
    Cevapla
  • taktik 2 ay önce Şikayet Et
    çağların oynadığı hep maçta basit hataları yüzünden beleş goller yeniyor stoper bölgesinde durmuyor geri dönene kadar gol oluyor.topu takip etmiyor kaleciden dönen topları uzaklaştırması gerekir.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    sen geldiğin takım on senedir bekliyor daha sen çok beklersin
    Cevapla
  • bekir 2 ay önce Şikayet Et
    parayla israfla şampiyon olunmuyor klübüde yıldızlar yatıyor
    Cevapla