Mert Hakan Yandaş imzayı atıyor: 3+1 yıllık anlaşma

Fenerbahçe Yönetimi, Rizespor maçında Dzeko'nun attığı golün asistini yapan Mert Hakan Yandaş'ın sezon sonunda bitecek sözleşmesiyle ilgili kararını verdi.

GİRİŞ 20.02.2024 11:48 GÜNCELLEME 20.02.2024 13:25
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mert Hakan Yandaş için sarı lacivertli yönetimin şimdiden harekete geçeceği ileri sürüldü.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; teknik direktör İsmail Kartal'ın isteği doğrultusunda Mert Hakan ile yeni kontrat yapılmasına karar verildi.

Şu anda 12 milyon TL yıllık ücret alan 29 yaşındaki futbolcunun maaşının 35 milyon TL seviyesine çekilerek 3+1 yıllık mukavele teklif edileceği öğrenildi. Haberde, Mert Hakan'ın da imza atmaya hazır olduğu ve yönetime "Para konuşmam" mesajını verdiği ifade edildi.

2020 yılında transfer olduğu Fenerbahçe'de toplam 112 maça çıkan Mert Hakan Yandaş, 8 gol atarken 21 kez de asist yaptı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • Drachen 1 2 ay önce Şikayet Et
    İyiden iyiye şaşırdılar , Takıma sinir harbi yaptırmaktan başka ne işe yarıyor bu adam . Her maçta hakemle dalaşmaktan , oyun disiplinini bozan sözüm ona Futbolcu . Biri bu diğeri de İrfan Kahveci bunlar Tribün oyuncuları . Takıma zarar veriyorlar
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Fenere Mert Hakan gibi topçular çok yakışıyor.
    Cevapla
  • Ahbet 2 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin son yıllardaki en yanlış transferi olur.
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Yattığı yerden milyonlar kazandı rizede 45 dk top oynadı diye okadar para verilmez
    Cevapla
  • Trabzonlu 2 ay önce Şikayet Et
    fenere gelecek bos futbolcular icin guzel ornek oluyor, bi halta yaramayan ama taraftara amigoluk yapan adamlari doldurun takima da borclariniz artsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle