Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü kararı

Fenerbahçe, devre arasında kiralık olarak kadroya kattığı Milli oyuncu Çağlar Söyüncü'nün bonservisini almak için harekete geçti.

GİRİŞ 20.02.2024 09:42 GÜNCELLEME 20.02.2024 10:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bu sezon yarıştığı tüm kulvarlarda kupayı hedefleyen Fenerbahçe bunun için devre arası transfer dönemini de yoğun şekilde geçirmişti.

Gelen isimlerden biri olan Çağlar Söyüncü şu ana kadar Süper Lig'de 3, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 maç olmak üzere 4 karşılaşmada boy gösterdi.

BONSERVİSİ ALINMAK İSTENİYOR

Sadece iyi oyunu değil, aidiyetiyle de sarı- lacivertli camianın takdirini kazanan 27 yaşındaki oyuncu kiralanırken satın alma opsiyonu koyulmamıştı.

Fenerbahçe gelecek sezondan itibaren değişecek yabancı kuralı sebebiyle Çağlar Söyüncü'yü mutlaka kadrosunda tutmak istiyor.

Kanarya, 27 yaşındaki milli savunma oyuncusunu bonservisiyle birlikte renklerine bağlayarak stratejik bir hamlede bulunmayı hedefliyor.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    İspanyolca onun için koltuk değneği ile nile ondan iyi oynarız demişlerdi. geldi geleli fener gol yiyor..
    Cevapla
  • Ghk 2 ay önce Şikayet Et
    Kesin gslisin çunķü bir tek gsliler futbol ve oyunculrdn anlmz
    Cevapla
  • Fikirsiz fikri 2 ay önce Şikayet Et
    En doğru karar olur derim.
    Cevapla
  • teknik 2 ay önce Şikayet Et
    bi işe yaramaz atletikoda kadroya bile giremedi birkaç maç oynadı stoper yerinde durmuyor geziniyor çok hantal geri dönene kadar gol oluyor ayrıca oyun kurucu özelliğide yok. bonicci djiku ostervolde bundan daha iyi oynuyor.
    Cevapla